Skip to content
Upcoming

adidas Pulseboost HD, de sneaker met de nieuwste Boost innovatie

31 juli 2019 15:13
adidas Pulseboost HD, de sneaker met de nieuwste Boost innovatie

adidas is flink bezig geweest om zijn Boost technologie te verbeteren. Hier is Boost HD uit voortgekomen. Met deze nieuwste Boost innovatie wordt elk oppervlak jouw persoonlijke hardloopdomein. Het eerste silhouet waarin adidas deze technologie heeft verwerkt, is de adidas Pulseboost HD.

Boost HD

Boost HD is de nieuwste innovatie van de Boost technologie. adidas heeft Boost HD gecreëerd om meer stabiliteit te kunnen bieden aan iedere hardloper. Een groot voordeel hiervan is dat een plotselinge stop of bijvoorbeeld een snelle koersverandering geen enkel probleem meer oplevert. Met Boost HD zijn jouw voeten klaar voor het onverwachte. Daarnaast zorgt de nieuwe Boost HD midsole bij elke stap voor een flinke dosis aan responsiviteit.

adidas Pulseboost HD

De Pulseboost HD

De adidas Pulseboost HD is het eerste silhouet waarbij Boost HD verwerkt is in de midsole. Heb jij tijdens het hardlopen behoefte aan goede stabiliteit en heerlijk comfort? Dan is de Pulseboost HD echt de sneaker voor jou! Niet alleen de Boost HD midsole zorgt voor een unieke ervaring, ook de outsole die onder de sneaker ligt draagt hier zijn steentje aan bij. De sneaker bevat namelijk een Continental ™ Adaptive Traxion outsole. Dit is een rubberen loopzool die tijdens het hardlopen maximale grip biedt om makkelijk van richting te veranderen. Hierbij maakt het niet uit op welk oppervlak jij je bevindt. Of het nu een drukke straat is of een pad door het bos, of het nu geregend heeft of flink droog is. Met de adidas Pulseboost HD aan je voeten ben jij voorbereid op al het onverwachte.

Naast de zool van de Pulseboost HD, is ook de upper nog een belangrijk punt. De upper is namelijk gemaakt van Adapt Knit materiaal. Dit materiaal is erg flexibel waardoor de sneaker echt naar jouw voet gevormd kan worden. Op deze manier ben je tijdens jouw run altijd verzekerd van een schoen die perfect past.

Maar dat is nog niet alles. adidas heeft namelijk een geweldige toevoeging gecreëerd aan de Pulseboost HD. In samenwerking met Spotify heeft adidas een playlist gecreëerd die zich aanpast aan jouw locatie. Zo is elke hardloper altijd klaar om te bewegen. Want zeg nou eerlijk, bewegen op muziek maakt het altijd net wat leuker! Om deze exclusieve Spotify playlist te ontdekken, scan je simpelweg de QR-code die te vinden is op het tong label op de rechter sneaker waardoor jij wordt doorgestuurd naar Spotify.

Op dit moment zijn er al flink wat colorways verkrijgbaar van de adidas Pulseboost HD. Ben jij toe aan een paar nieuwe running sneakers? Dan is dit model zeker iets voor jou! Check hieronder de on feet beelden van de adidas Pulseboost HD.


adidas PULSE BOOST HD

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Sneakerjagers