Skip to content
Brand

adidas presenteert de nieuwe Superstar XLG

14 juli 2023 20:33
adidas presenteert de nieuwe Superstar XLG

De adidas Superstar is een schoen die generaties sneakerfans heeft geïnspireerd en die 50 jaar geleden net zo populair was in de jongerencultuur als nu. Sinds de introductie in 1969 is het een icoon van de hedendaagse cultuur geworden, die veel mensen heeft geholpen hun persoonlijke stijl en creativiteit tot uitdrukking te brengen.

Om dat te vieren, kondigt adidas nu de release van de Superstar XLG aan. De sneaker is ontworpen om de volgende generatie in staat te stellen om zich op hun eigen manier uit te drukken met de sneaker en trends en conventies te doorbreken.

Het nieuwe silhouet is trouw gebleven aan zijn essentiële kenmerken en heeft alle typische kenmerken die we kennen van de Superstar. De gloednieuwe Superstar XLG heeft een bovenwerk van leer, een EVA binnenzool, een verhoogde plateauzool en komt met een nieuwe versie van de kenmerkende rubberen neus.

In een campagne werd de vernieuwde versie van de sneaker gepresenteerd in korte films. De sneaker is te zien in een dynamische productie, geregisseerd door Maria Sosa Betancor. De campagne speelt met verschillende hedendaagse stijlen, waaronder cluttercore, cybercore en streetcore.

De campagne volgt een reeks creatieve persoonlijkheden die de Superstar XLG dragen en gebruiken om hun individuele stijl te herdefiniëren. De korte films zijn bedoeld om de veelzijdigheid van de nieuwe Superstar XLG te laten zien en hoe deze naadloos in verschillende stijlen past.

De adidas Originals Superstar XLG wordt wereldwijd gelanceerd op 17 juli 2023. De sneaker zal verkrijgbaar zijn op adidas.com en bij geselecteerde retailers. Tot die tijd kun je hieronder alvast een eerste indruk krijgen van de schoen.

Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste releases, download dan onze gratis Sneakerjagers app om niets te missen.