Skip to content
Upcoming

adidas POD S3.1 in een nieuwe colorway

21 februari 2019 11:03
adidas POD S3.1 in een nieuwe colorway

Met al een aantal colorways achter de rug, voegt adidas weer een nieuwe adidas POD S3.1 toe aan de collectie. Dit keer in een andere colorway. De releasedatum van de adidas POD S3.1 “White” is op vrijdag 1 maart 2019.

Het nieuwe POD s3.1-model is een opvolger van de hele collectie. De unieke split-sole-eenheid van het merk vormt het nieuwe POD-exemplaar. Dit keer is er gekozen voor een verfrissende kleur met verschillende kleur accenten. Hierdoor is het een bescheiden sneaker met wat opvallende effecten. Er is gebruik gemaakt van wit, zwart en grijs. Daarnaast zijn er rode accenten toegevoegd en een klein beetje geel op de veters. De welbekende “Three Stripes” zijn ook weer aanwezig op dit model.

De basis van de adidas POD S3.1 “White” is wit. Hier zijn verschillende zwarte elementen toegevoegd zoals op de outsole en onder de veters. De veters zijn blauw met grijs waardoor dit een opvallend effect geeft. De veter ogen hebben allemaal rode accenten. De rode kleur vind je ook weer terug op de midsole. Deze overlapt de welbekende “Three Stripes”. De sneaker heeft weer een flexibele constructie waardoor het erg comfortabel zit. De kenmerkende Boost-hak maakt het ontwerp compleet.

De nieuwe toevoeging aan de adidas POD S3.1 line-up zal op vrijdag 1 maart gereleased worden. Wil jij deze sneaker toevoegen aan je collectie? Check dan snel de releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Adidas Pod-S3.1 "White"

DB2928 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
adidas POD S3.1 "White"
adidas POD S3.1 "White"
adidas POD S3.1 "White"
Images by 43einhalb