Skip to content
Upcoming

adidas Originals by Human Made onthuld de FW21 collectie

4 augustus 2021 20:30
adidas Originals by Human Made onthuld de FW21 collectie

Human Made en adidas Originals zitten niet stil, want hun volgende samenwerking is alweer in aantocht. Ze hebben namelijk recent hun Fall/Winter 2021 collectie gepresenteerd. De collectie bestaat uit zowel sneakers als kledingstukken.

Wat is Human Made eigenlijk? Human Made is een Japans fashion merk dat in 2010 werd opgericht door NIGO. NIGO is naast fashion designer ook producer en DJ. Ook is hij oprichter van het merk A Bathing Ape, beter bekend als BAPE. Echter stopte hij hier in 2013 mee. Samen met graphic designer Sk8thing, Human Made waagde zich aan het creëeren van kledingstukken van zowel kwaliteit als authenticiteit om de begin jaren ’60 te reflecteren.

Het is ook niet de eerste keer dat Human Made en adidas samenwerken. De twee hebben een enorme lijst aan samenwerkingen samen. Ook maakte Human Made onderdeel uit van de populaire samenwerkingen met Pharrell Williams.

Human Made x adidas Originals Fall/Winter 2021 collectie

Wat al snel opvalt aan de collectie is dat elk item beschikt over twee kleuren. Er is ook een vast kleurpallet dat gebruikt is en die bestaat uit zeven kleuren. Namelijk de kleuren bruin, tan, oranje, grijs, groenblauw, lila en bright yellow. In totaal maken twee adidas silhouetten onderdeel uit van de collectie en dat zijn de Consortium Questar en Consortium EQT Racing. Laten we de sneakers anders gelijk even onder de loep nemen…

HUMAN MADE X ADIDAS CONSTORIUM QUESTAR ‘LIGHT AQUA’

Het Constorium Questar silhouet is aangekleed in twee totaal verschillende colorways. Zo is de ‘Light Aqua’ colorway verwerkt in een rijke kleurcombinatie, terwijl de ‘Cardboard’ colorway beschikt over een donker kleurenpallet.

De ‘Light Aqua’ colorway beschikt over een aqua mesh basis met hierop overlays in gele, grijze en donkerdere aqua tinten. De kenmerkende Three Stripes zijn verwerkt in een gele kleur met hierop de quote ‘Gears For Futuristic Teenagers’. Ook op de heeltab is verdere Human Made branding te vinden. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole en een zwarte outsole.

Human Made X adidas Consortium Questar 'Light Aqua'

GY3018 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders


HUMAN MADE X ADIDAS CONSTORIUM QUESTAR ‘CARDBOARD’

Human Made adidas

Dit is het donkere variant van de twee, de ‘Cardboard’ colorway. Deze colorway beschikt over een grijze mesh basis met hierop overlays in de kleuren geel, bruin, oranje en wit. Rondom de voorvoet zijn de overlay bruin en oranje en lopen via de veters over naar de tong die ook bruin is. De mudguard die langs de zijkanten loopt is geel van kleur. De witte Three Stripes beschikken over dezelfde quote als net. Ook is de zool verwerkt op dezelfde wijze als de andere kleurstelling.

Human Made X adidas Consortium Questar 'Cardboard'

GY3019 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders


HUMAN MADE X ADIDAS CONSORTIUM EQT RACING ‘LIGHT AQUA’

Nu verleggen we onze focus naar het tweede silhouet van de collectie, de Consortium EQT Racing. Het model is op dezelfde wijze samengesteld als de andere sneaker. Een combinatie van Light Aqua, geel en grijs kleuren het bovenwerk, terwijl wit en zwart de zool van de sneaker neutraal houd. Boven de Three Stripes loopt ook weer de quote ‘Gears For Futuristic Teenagers’.

Human Made X adidas Consortium EQT Racing 'Light Blue'

GX7917 · Prijs vanaf €21,-

Naar alle aanbieders

HUMAN MADE X ADIDAS COSORTIUM EQT RACING ‘CARDBOARD’

Human Made adidas

Ook deze ‘Cardboard’ colorway is hetzelfde, maar dan op een ander silhouet. De kleuren grijs, bruin, oranje en geel sieren de gehele sneaker. Daarnaast is ook de quote weer terug te vinden op de zijkanten. Achterop de sneaker is oranje Human Made branding terug te vinden.

Human Made X adidas Consortium EQT Racing 'Cardboard'

GX7918 · Prijs vanaf €21,-

Naar alle aanbieders

Zoals we al zeiden bestaat de collectie niet alleen uit sneakers, maar ook uit kledingstukken. Zo zien we enkele T-shirts, jackets en shorts. Ook deze kledingstukken zijn in een soortgelijk kleurpallet verwerkt als de sneakers. Benieuwd naar hoe ze eruit zien? Scroll naar beneden voor foto’s!

De Human Made x adidas Fall Winter 2021 collectie heeft ook al een releasedatum. Zaterdag 7 augustus 2021 verschijnt de collectie om 10:00u ’s ochtends. Check voor meer informatie onze Sneakerjagers Releasekalender.


Human Made adidas
Human Made adidas