Skip to content
Newsfeed

adidas Originals en BAPE® releasen een Forum 84 Low via een nieuw platform

18 augustus 2023 07:23
adidas Originals en BAPE® releasen een Forum 84 Low via een nieuw platform

Speciaal voor het 30-jarige bestaan van BAPE® komt adidas met een erg exclusieve Forum Low 84 ‘Triple White’. De sneaker is op wel een erg bijzondere manier te verkrijgen, namelijk via een nieuw platform dat met een NFT-chip te bezoeken is.

De NFT-veiling loopt van 22 tot 25 augustus 2023. Op 26 september 2023 kan de NFT-chip ingewisseld worden voor een fysiek paartje van de BAPE® x adidas Forum Low 84 ‘Triple White’.

BAPE® x adidas Originals

BAPE® en adidas breiden hun langdurige samenwerking uit met een nieuwe variant van de Forum Low 84. De sneaker komt in een ‘Triple White’ colorway en is voorzien van een NFT-chip die de eigenaar toegang geeft tot het digitale echtheidscertificaat. Op het middenpaneel is het logo van Harajuku’s merk te zien. Op de tong is een zilveren detail geplaatst met het BAPE® 50 logo.

BAPE x adidas Originals Forum Low 84 'Triple White'
Beeld adidas

De lancering van de sneaker omarmt het innovatieve karakter van de samenwerking. De BAPE® x adidas Forum Low 84 ‘Triple White’ dropt in een NFT-drop, die ondersteund wordt door de adidas /// Studio (Three Stripes Studio). In samenwerking met Moonpay, een nieuwe manier van betalen met NFT’s, geeft adidas 100 NFT’s (met 100 corresponderende paar sneakers) vrij.

De NFT-veiling voor de BAPE® x adidas Originals sneaker start op 22 augustus 2023. De veiling vindt plaats op het adidas COLLECT platform en is voor iedereen toegankelijk. De veiling duurt 72 uur en sluit op 25 augustus 2023.

De 100 houders van de BAPE® x adidas Originals NFT kunnen het fysieke paar bemachtigen op 29 september 2023. Via adidas COLLECT kan de NFT ingewisseld worden voor de BAPE® x adidas Forum Low 84 ‘Triple White’.

Een bijzondere release dus. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer updates rondom dit silhouet en mis de drop niet. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en mis nooit een release.

BAPE x adidas Originals Forum Low 84 'Triple White'