Skip to content
Upcoming

adidas NMD R1 Primeknit STLT in Triple Black

20 maart 2018 11:32
adidas NMD R1 Primeknit STLT in Triple Black

Hoe aantrekkelijk een multi-colored NMD ook is, een Triple Black versie van de sneaker zal toch populairder blijven. Triple Black sneakers staan niet alleen goed bij elke outfit, maar ze worden ook nog eens niet snel vies. Veel voordelen dus…Daarom zal de adidas NMD nu ook in Triple Black gaan verschijnen.

De NMD R1 Primeknit STLT zal bijna volledig bedekt zijn in zwart Primeknit, behalve op de sock liner. Die zijn zwart-roze gestreept. De BOOST tussenzolen die meestal wit zijn, zijn nu samen met de plastic blokjes aan de zijkant ook zwart. De sneaker is heel licht en comfortabel door het Primeknit. Deze is voorzien van een unieke structuurprint waardoor de look zowel uniek als opvallend is. In tegenstelling tot veel van de andere NMD-stijlen, is dit paar heel minimalistisch. Doordat de sneaker zelfs geen vetersysteem (lacing cage) heeft, wordt dat alleen maar benadrukt.

De adidas NMD R1 Primeknit STLT Triple Black wordt verwacht op 31 maart 2018. Houd de releasekalender in de gaten voor de definitieve releasedatum.


NMD R1 Primeknit STLT

Prijs: €179.95
Colorway: Core Black/Utility Black F16/Solar Pink
Stylecode: CQ2391
Shoplink: klik hier >>