Skip to content
Newsfeed

adidas en Mr. Bailey lanceren OZMORPHIS silhouet 

4 februari 2023 12:43
adidas en Mr. Bailey lanceren OZMORPHIS silhouet 

Nadat adidas en Mr. Bailey in 2022 de exclusieve ‘OZLUCENT‘ sneaker hebben uitgebracht komt het duo in 2023 opnieuw samen. Dit keer zal er weer een nieuw silhouet, de ‘OZMORPHIS‘, gaan droppen. De twee zetten hun zoektocht voort naar de perfecte mix tussen natuur en mens in de sneakerwereld. De adidas x Mr. Bailey ‘OZMORPHIS’ zal releasen op 9 februari 2023. Lees hier meer over het ontwerp!

Het uitgebreide ontwerp- en onderzoeksaanpak waar Mr Bailey bekend om staat zorgt opnieuw voor een uniek verhaal achter de sneaker. Net als het vorige silhouet is de sneaker volledig geïnspireerd op de Aurelia Aurita, beter bekend als de maankwal. Dit zorgt voor een collab die we niet snel zullen vergeten.

De ‘OZMORPHIS’ heeft een zwarte kleur gekregen met een aantal details in het grijs. Het bovenwerk van de sneaker, dat bovenop een adiPRENE tussenzool zit, komt in een coconachtige vorm. Met een op duiken geïnspireerde sok aan de binnenkant. Op de sok staan verschillende details over de sneaker in het grijs geschreven. Dit allemaal zorgt voor een uniek en innovatief design.

De adidas x Mr Bailey ‘OZMORPHIS’ komt uit op 9 februari 2023 via de CONFIRMED-app en bij verschillende retailers. Wat vind jij van de schoen en de samenwerking tussen Mr. Bailey en adidas? Laat het ons weten via Instagram!