Skip to content
Upcoming

adidas maakt nieuw silhouet bekend: Iniki Runner

10 januari 2017 08:36
adidas maakt nieuw silhouet bekend: Iniki Runneradidas Originals onthult een nieuw silhouet, te weten: De Iniki Runner Boost. De sneaker is een combinatie van het verleden met het heden. Zo staat de retro ogende upper op een moderne technische BOOST-zool, wat het nieuwe model zeer uniek maakt. De sneaker heeft een upper dat voorzien is van nubuck suède en neopreen en zit dus op een witte BOOST-tussenzool. De BOOST-zool is het fundament voor vele silhouetten zoals de NMD, Yeezy Boost, evenals de vele colorways van de Ultra Boost en Ultra Boost Uncaged.

Tot nu toe zijn er van de adidas Iniki Boost line-up vijf verschillende kleurstellingen gelekt. Die kleuren zijn Collegiate Navy, Red and Gum, Mystery Red, Running White en Vista Grey. Zoals gezegd, zal elke colorway over een volledige BOOST tussenzool beschikken, die zal worden afgewerkt met een Gum, zwart of rode buitenzool. De ‘Running White’ paar wordt kenmerkt door blauwe 3-stripe branding, terwijl de andere vier colorway witte 3-stripe branding hebben. Kort samengevat: Dit nieuwe adidas Iniki Runner model is een ware klassieker in wording.

De release van dit nieuwe model staat voor vrijdag 1 maart 2017 gepland. Uiteraard houden wij je via onze Facebookpagina op de hoogte.

adidas Originals Iniki Runner
 Color: Collegiate Navy/Footwear White-Gum
 Stylecode: BB2092
adidas Originals Iniki Runner
 Color: Red/Footwear White-Gum
 Stylecode: BB2091