Skip to content
Upcoming

adidas lanceert nieuwe sportswear-collectie

15 juni 2022 18:12
adidas lanceert nieuwe sportswear-collectie

adidas heeft op 9 juni 2022 samen met Hoyeon, Nia Dennis Xie Zhenye en Tua Tagavailoas, een nieuwe sportswear-collectie onthuld. De nieuwe collectie voor mannen en vrouwen zal uitkomen op 15 juni 2022 en zal verkrijgbaar zijn op de website van adidas en in alle winkels. Hieronder geven wij je een introductie van de lancering.

Comfort is kracht

adidas heeft een onderzoek gedaan, zodat ze met de nieuwe collectie comfort van het hoogste niveau kunnen bieden. Hieruit kwamen de volgende resultaten: negen van de tien mensen geeft aan dat de kleding die ze dragen van invloed is op hoe comfortabel ze zich voelen. Er werd opgemerkt dat comfortabele kleding hen helpt om beter te ontwikkelen op meerdere vlakken in het leven.

Daarnaast kwam uit de resultaten dat bij driekwart een comfortabel gevoel helpt om ambitieuzer te zijn. Als laatste zou ook het zelfvertrouwen versterkt worden door comfortabele kleding.

Op basis van deze resultaten hebben ze een collectie gecreëerd die comfort biedt zowel thuis als op straat voor mannen en vrouwen.

adidas
adidas sportswear

Campagne

adidas lanceert de nieuwe collectie met een campagne. Dit doen ze in samenwerking met verschillende pioniers. Als eerste Hoyeon, die bekend is van de Netflix-serie ‘Squid Game’ en de Amerikaanse turnster, Nia Dennis. American Football superster Tua Tagavailoa en de Chinese sprintkampioen Xie Zhenye maken ook deel uit van de campagne. Waarin ze laten zien hoe de keuze voor comfort, invloed heeft gehad op lichaam en geest. Wat hen vervolgens zelfvertrouwen en meer innerlijke rust heeft gegeven.

Het is niet de eerste keer dat Hoyeon te zien is in een campagne al eerder was zij te zien in de Impossible is Nothing campagne.

Nieuwe sportswear-collectie

De collectie biedt verschillende artikelen met een minimalistisch design. Denk hierbij aan hoodies, T-shirts en shorts. Sommige items zijn gedeeltelijk gemaakt van gerecycleerde materialen. Daarnaast heeft elk item een comfortabele pasvorm, wat perfect in lijn ligt met de campagne. Hieronder volgt een deel van de collectie.

Hoyeon

Hoyeon draagt een Rib Dress, met een minimalistische stijl. De jurk kleurt namelijk volledig zwart en heeft een wit adidas logo net onder de borst. Daarnaast heeft de jurk een twister racerback, een ronde hals en een split aan de zijkant.

De actrice zegt over de collectie: “Opting for comfort continues to prove so valuable in many aspects of my life. Whether this be me taking a moment to relax on set and feel comfortable within myself before the next take or choosing looks that give me an inner confidence and comfort in my own skin, this mindset and approach continues to help me progress and evolve”.

adidas sportswear
adidas sportswear

Xie Zhenye

Xie Zhenye draagt een T-shirt met oversized broek en Coach Jacket. De items komen in een neutrale maar gedurfde kleurencombinatie. Het geribde T-shirt met ronde hals maakt de look compleet.

adidas sportswear
adidas

Nia Dennis

Nia Dennis draagt een roze bijpassende set, de set bevat een Crop Top en Biker Shorts. De twee items zijn gemaakt van zacht rib materiaal. Wat zorgt voor ultiem comfort.

adidas sportswear
adidas sportswear

Tua Tagovailoa

Tua Tagovailoa draagt een Fleece Hoodie met een Fleece Short. De twee items hebben een relaxed fit. De hoodie combineert de kleuren wit met levendig rood en past perfect bij de zwarte baggy fleece shorts.

adidas sportswear
adidas

De nieuwe collectie zal uitkomen op 15 juni 2022, je kunt de collectie shoppen op de website van adidas of bij één van de winkels. Voor meer blogs als deze kun je onze nieuwspagina in de gaten houden!