Skip to content
Newsfeed

adidas kondigt sneaker design toernooi aan

15 februari 2023 11:31
adidas kondigt sneaker design toernooi aan

adidas kondigt de Consortium Cup aan. De Consortium Cup is het eerste sneaker design toernooi ooit in deze vorm. 16 iconische sneakerwinkels gaan in 4 weken tijd de strijd met elkaar aan om gekroond te worden als design kampioen. Op 16 februari 2023 zal de eerste ronde beginnen die te volgen is op de adidas Confirmed app.

De volgende 16 sneakerwinkels doen mee, Overkill, Nice Kicks, Hanon, END., Xhibition, Footpatrol, Extra Butter, Bait, Commonwealth, BSTN, Kasina, HAL Studios, Politics, Carnival, Offspring, en Mita Sneakers.

Wekelijks zal er een sneaker design challenge uit komen die de stores uitvoeren. De eerste design ronde staat in teken van classic adidas silhouettes, de tweede ronde zal een adidas basketbal sneaker design zijn, de derde ronde zal all about innovatie in hardloopschoenen gaan en de finale is nog helemaal geheim. Uiteindelijk worden er 15 sneakers echt geproduceerd in met gelimiteerde voorraad.

Elke donderdag heb je 48 uur de tijd om op jouw favoriete design te stemmen. Om je stem elke donderdag uit te brengen heb je alleen een Confirmed account nodig. Maak hier je Confirmed account aan!

Wil jij op de hoogte blijven van de Consortium Cup en nog veel meer sneaker news? Check dan regelmatig onze sneaker nieuwspagina.