Skip to content
Newsfeed

adidas komt met Puffylette voor de herfst

16 september 2022 21:32
adidas komt met Puffylette voor de herfst

Wat is een Adilette + Puffyness? De nieuwe adidas Puffylette! Het merk met de drie strepen lanceert een comfortabele schoen, die een combinatie is tussen een Adilette en sneaker. Het silhouet is gemaakt van pluche en is super comfortabel.

De Adilette slides zijn al tientallen jaren onderdeel van het merk en bieden comfort in verschillende stijlen en kleuren. De Three Stripes voegt met de Foam Runner by Yeezy en de nieuwe ‘adiFom‘, slip-on silhouetten toe aan hun portfolio. Maar het blijft niet bij deze twee, het lijkt erop dat het merk nog meer achter de hand heeft.

Als het kille seizoen nadert, brengt adidas je een slip-on met een bovenwerk dat je warmte vasthoudt. De zool van de Puffylette is zo comfortabel als we gewend zijn van de Adilette. De drie strepen komen op de neus van het paartje en zorgen voor een stoere look.

Het is nog niet bekend wanneer de Puffylette van adidas zal worden uitgebracht. We verwachten dat dit paartje deze winter, 2022, zal gaan droppen. De slipper zal naar verwachting ongeveer €70 gaan kosten en rechtstreeks bij adidas en andere retailers verkrijgbaar zijn.

Zoals altijd houden we je op de hoogte via onze releasekalender!