Skip to content
Newsfeed

adidas dropt de Ultraboost Light

25 februari 2023 10:45
adidas dropt de Ultraboost Light

adidas is weer terug met een baanbrekende technologie, de nieuwste versie van de klassieke Ultraboost. De Ultraboost light silhouette is nu verkrijgbaar op de adidas running website en bij geselecteerde retailers.

Een decenium met Boost

Het is tien jaar geleden dat adidas de Boost-technologie introduceerde. Na de release werd de Boost meteen een hit. Met iconische silhouetten als de, Ultraboost, de NMD en de Yeezy creëerde adidas een comfortabele en innovative technologie.

“Bij adidas weten we dat hardlopen persoonlijk is. Iedereen heeft een ander doel en dus ook andere eisen aan zijn schoenen. Daarom kijken we voortdurend naar manieren om onze producten voor de adidas hardloopgemeenschap te verbeteren. Dankzij onze baanbrekende materiaalinnovatie-Light Boost behouden hardlopers nu de bestaande voordelen van hardlopen in een Ultra Boost, maar met de bonus van een lichter silhouet”.

Aldus Simon Lockett, Adidas’ product marketing category director.

De adidas Ultraboost Light

Het meest opvallende element aan de adidas UltraBoost Light is het nieuwe Light Boost materiaal in de tussenzool. Volgens adidas is het nieuwe materiaal 30% lichter dan de vorige Boost-technologie.

Daarnaast is de schoen ook gemaakt van een Primeknit+ materiaal, wat zorgt voor een beter ademend vermogen en comfort. Dit is gekoppeld aan de Three Stripes-branded kooien aan de zijkanten en de hiel counter voor lockdown. Het Continental performance rubber op de buitenzool zorgt voor optimale tractie in elke weersomstandigheid. 

De nieuwe adidas Ultraboost Light is nu verkrijgbaar op de hardlooppagina van de adidas website en bij geselecteerde retailers. Wil je op de hoogte blijven van de laatste sneaker updates check dan de Sneakerjagers app via de knop hieronder.