Skip to content
Upcoming

adidas komt met heerlijke colorway op nieuwe ZX 10000C

13 mei 2020 22:01
adidas komt met heerlijke colorway op nieuwe ZX 10000C

adidas gaat lekker. Met behoorlijk wat samenwerkingen, nieuwe sneakers en colorways die ze uitbrengen. Het is niets nieuws voor ons dat het merk nu alweer met een nieuwe colorway ‘Dash Green’ komt. Dit keer op het nieuwste adidas ZX 10000C model. Die is uitgevoerd in een mintgroen motief. Het paar wordt binnenkort verwacht maar een exacte datum is nog niet bekend, wel kunnen we die heel snel verwachten. Lees dus snel verder voor alle informatie over dit toffe paar.

adidas ZX 10000C ‘Dash Green’ | FV3324

Het ZX 10.000C model is vrij nieuw. Vorig jaar werd het paar gemaakt natuurlijk in overleg met de oorspronkelijke maker van de ZX modellen en Torsion technologie, Jacques Chasing. Het nieuwste model neemt zijn klassieke details van de originele ZX modellen mee en combineert ze voor een geheel nieuwe look met een retro tintje.

Het paar is uitgevoerd in een mintgroen bovenwerk met zwarte, grijze en voltaccenten. Het wordt geleverd met verschillende materialen waaronder een mesh basis, in combinatie met suede en TPU overlays die overal terug zijn te zien. De tussenzool heeft een off white kleur gekregen, terwijl de branding terug is te zien op de tong. Natuurlijk zijn er nog de three stripes op de zijkant in een tweekleurige afwerking.

Release info

Wanneer het paar exact zal uitkomen is nog niet bekend, wel weten we dat dit heerlijke sneakertje in 2020 uit zal komen voor de dames en heren. Het paar zal dan bij adidas en adidas retailers verkrijgbaar zijn vanaf 130,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste heerlijke releases en sneakers.

adidas ZX 10.000C 'Dash Green'

FV3324 · Prijs vanaf €157,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas