Upcoming

adidas komt met een tropisch ‘Jungle Leaf’ pack

8 juli 2020 14:48
adidas komt met een tropisch ‘Jungle Leaf’ pack

Als er een merk is dat vaak met verrassende nieuwe packs komt dan is dat adidas wel. Telkens vindt dit merk weer een heerlijk thema om aan te brengen op haar sneakers. Ook dit keer komt adidas met het ‘Jungle Leaf’ pack geheel voorzien van een tropische jungle print. Een heerlijk pack om de zomer naar Nederland te halen!

Het ‘Jungle Leaf’ pack van adidas zal bestaan uit twee colorways op de bulky Ozweego, twee colorways op de Adilette, een nieuwe variant op Continental Vulc en natuurlijk de Stan Smith. Op het ene model komt de jungle print net iets duidelijker naar voren dan op het andere model, maar de kleurcombinatie is werkelijk fantastisch. Verschillende tinten groen worden namelijk gecombineerd met Energy Orange op een witte ondergrond.

adidas Ozweego | FZ4089 & FZ3829

Als eerste kijken we naar de twee nieuwe colorways op de adidas Ozweego, een zwarte en een witte variant. Op de zwarte variant is de jungle print niet heel sterk aanwezig, maar door het contrast van de kleuren trekt deze sneaker wel zeker de aandacht. De print is te vinden op de hak van de sneaker en als omlijning van de drie strepen en de lace cage. Daarnaast zien we Energy Orange terugkomen op het buisje dat rondom de enkel is geplaatst. Deze kleur keert overigens, samen met wit, ook weer terug op de Adiprene+ midsole. Om de sneaker een mooie afwerking te geven is de outsole weer voorzien van het diepe zwart zoals op de upper.

adidas Ozweego 'Jungle Leaf Black'

FZ3829 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego 'Jungle Leaf' black

De witte variant van de adidas Ozweego binnen dit pack is echter volop bekleed met de jungle print. De basis van de upper is namelijk voorzien van deze opvallende kleurencombinatie. Om naast de felle kleuren toch ook rust uit te kunnen stralen is er gekozen voor wit egale panelen. Net zoals op de zwarte variant is er gekozen voor een witte Adiprene+ midsole met daarin een kleuraccent, dit keer in een blauw/groene tint. Ook deze colorway is afgewerkt met een zwarte outsole die goed aansluit op de donkere tinten in de jungle print.

adidas Ozweego 'Jungle Leaf'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego 'Jungle Leaf' white

adidas Stan Smith | FZ3815

De adidas Stan Smith binnen dit pack heeft een clean witte look gekregen. Zowel de upper als de zool zijn namelijk geheel in wit gekleed. De opvallende details zijn echter voornamelijk op de hiel terug te zien. Op het hiel paneel van de sneaker is namelijk de jungle print geplaatst. Door het contrast met de geheel witte sneaker springt dit onderdeel dus direct in het oog. Een licht groene kleur is gebruikt voor de adidas Originals branding op de hiel, maar ook op de tong van de sneaker. Deze colorway is echt perfect als je op zoek bent naar een wat simpeler paar sneakers met toch een aantal verrassende details.

adidas Stan Smith 'Jungle Leaf'

FZ3815 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

adidas Continental Vulc | FZ3820

Het laatste paar sneakers binnen dit pack is de Continental Vulc. Net zoals bij de Stan Smith is de sneaker voor het grootste gedeelte voorzien van witte aspecten. De jungle print komt op deze Continental echter net iets duidelijk naar voren aangezien de oppervlakte hiervoor groter is. De print is namelijk ook hier terug te vinden op de hak van sneaker, maar dit loopt door tot halverwege de zijkanten van de upper. De opvallende Energy Orange kleur uit de print is overigens ook terug te vinden op de adidas branding onder de lace cage. Maar wat misschien nog wel het meest interessante detail op deze sneaker is, is de outsole. Waar de outsole bij de eerder besproken colorways voorzien was simpele en egale kleuren, komt op de outsole van de Continental Vulc nogmaals de print terug.

adidas Continental Vulc 'Jungle Leaf'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Adilette | FZ3824 & FZ4128

Van de Adilette komen twee nieuwe colorways uit. Eén op de klassieke badslipper, de ander op de Adilette Cork. Het loopgedeelte van de klassieke badslipper is geheel voorzien van de tropische jungle print. De band die over de voet loopt is echter gekleurd in wit met daaroverheen drie strepen in de kleur Energy Orange. De witte kleur komt vervolgens weer terug op de rubberen outsole van deze Adilette. De variant op de Adilette Cork is, zoals de naam al verraadt, voorzien van een kurkachtig loopoppervlak. Doordat dit onderdeel van de slipper redelijk rustig is valt de band over de voet direct op. Deze band is namelijk volledig voorzien van de jungle print met daaroverheen dezelfde drie strepen in dezelfde oranje tint.

adidas Adilette 'Jungle Leaf'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Adilette 'Jungle Leaf' pack

adidas Adilette Cork 'Jungle Leaf'

FZ4128 · Prijs vanaf €30,-

Naar alle aanbieders
adidas Adilette Cork 'Jungle Leaf' pack
Images by adidas

Release info

Het ‘Jungle Leaf’ pack van adidas kent verschillende releasedata. Zo komen de twee colorways op de Ozweego, de Adilette Cork en de Stan Smith uit op woensdag 15 juli. Voor de Continental Vulc en de tweede colorway op de Adilette moeten we iets langer wachten. Deze worden namelijk op woensdag 22 en donderdag 23 juli verwacht. Blijf tot die tijd vooral onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste info!

The Turnover