Skip to content
Upcoming

adidas komt met een Tie-Dye colorway op Stan Smith

16 april 2020 11:51
adidas komt met een Tie-Dye colorway op Stan Smith

adidas blijft maar releases droppen, en dit keer is het een zeer kleurrijke. Deze release is nogal bijzonder, want er is gebruik gemaakt van een Tie Dye concept. De unieke en prachtige colorway is gebruikt op het klassieke Stan Smith model. Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven. Wel hebben we nog even een leuk weetje: De sneaker komt beschikbaar voor dames én heren!

Stan Smith is een geliefd model onder velen van ons, het is een klassieke sneaker die een strakke uitstraling heeft. Hij is er in alle kleuren en maten en heeft ook veel samenwerkingen mogen meemaken. Het begon als een tennis schoen die gemaakt is door adidas. Stan Smith is ook geïnspireerd op de tennisspeler met dezelfde naam. Hij was actief in de jaren ’60 tot de ’80s. De tennisschoen is niet veel later uitgegroeid tot een echte klassieker. Hij is tegenwoordig ook niet meer weg te denken, en is in bijna elke kast wel te vinden.

adidas Stan Smith Tie-Dye | FY1269

De adidas Stan Smith Tie Dye heeft nog steeds zijn klassieke uiterlijk. Een lederen witte bovenkant met een kleurrijke heeltab. Hier is de Tie Dye terug in te zien. Tie Dye is een techniek waar je het materiaal van een patroon voorziet voordat deze in een verfbad wordt gestopt. Bij de heelpatch hebben ze gebruik gemaakt van zachtere pastelkleuren. Hetzelfde effect is terug te zien op de binnenzool.

Release info

De adidas Stan Smith Tie Dye wordt binnenkort verwacht, er is nog geen exacte releasedatum vrijgegeven. De sneaker zal voor zowel de dames en heren verkrijgbaar zijn vanaf 95,- euro. Het is nog even wachten, maar informatie zal snel volgen voor dit lieve kleurrijke paar. Wil jij er als eerste bij zijn? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date en ben jij er als eerste bij.

adidas Stan Smith 'Tie-Dye'

FY1269 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas