Skip to content
Upcoming

adidas komt met een Pride geïnspireerde Stan Smith

11 mei 2020 15:47
adidas komt met een Pride geïnspireerde Stan Smith

Zoals elke jaar komt er weer een Pride collectie van adidas. Nu zijn er officiele beelden van de Stan Smith opgedoken die we snel kunnen verwachten. Het lage model heeft een uiterlijk waar je naar blijft kijken, de sneaker pronkt met een levendig en kleurrijk thema. Het paar zal binnenkort verwacht worden, en zal dan bij adidas en adidas retailers verkrijgbaar zijn. Lees dus snel verder voor alle informatie.

adidas Stan Smith Pride

Het paar heeft een behoorlijk kleurrijk uiterlijk, het is levendig en ook nog is voorzien van een kleurblokthema en heeft blauw, roze en gele seersucker strepen gekregen. Met een gladde witte leren neus. Dit terwijl de gouden tongen, de regenboogkleurige hakken met de branding het helemaal afmaken. En laten we natuurlijk niet de stevige witte rubberen zool vergeten die zorgt voor de finishing touch.

Release info

Wanneer het paar precies zal droppen, is nog niet bekend. Maar informatie zal snel volgen, en dan zal dit heerlijke vrolijke paar verkrijgbaar zijn bij adidas en adidas retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: adidas