Skip to content
Brand

adidas introduceert uit- en thuistenues voor UEFA EURO 2024

18 maart 2024 13:00
adidas introduceert uit- en thuistenues voor UEFA EURO 2024

In aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal van 2024 heeft adidas de nieuwste serie tenues onthuld. Zeven Europese teams ontvangen deze nieuwe tenues die ontworpen zijn om trots en eenheid te inspireren, gericht op een nieuwe generatie fans en spelers.

De landen België, Duitsland, Hongarije, Italië, Schotland, Spanje en Wales zullen een nieuwe thuis- en uittenue ontvangen.

Het thema wordt op verschillende manieren toegepast in de collectie. Denk aan een frisse interpretatie van nationale kleuren en het gebruiken van gedurfde nieuwe tinten, het herdefiniëren van traditionele patronen en hun frisse toepassing en de introductie van nieuwe symbolen in traditionele teamkleding.

Naast de visuele ontwerpen zijn de lichtgewicht tenues uitgerust met de nieuwste adidas technologieën. Elk shirt is bijvoorbeeld uitgerust met HEAT.RDY-technologie, speciaal ontwikkeld om spelers een comfortabel gevoel te geven. Of denk aan AEROREADY-technologie, wat zweet absorbeert en spelers een droog gevoel geeft. Bovendien zijn lichtere kragen en extra meshpanelen toegevoegd om de luchtstroom te verbeteren en het comfort te verhogen, waardoor spelers zich volledig kunnen concentreren op hun spel.

De adidas UEFA EURO 2024 collectie is nu beschikbaar op adidas.nl. Neem snel een kijkje!

adidas UEFA EURO België uittenue
adidas UEFA EURO België thuistenue
adidas UEFA EURO Spanje uittenue
adidas UEFA EURO Spanje thuistenue
adidas UEFA EURO Italië uittenue
adidas UEFA EURO Italië thuistenue
adidas UEFA EURO duitsland uittenue
adidas UEFA EURO Duitsland thuistenue
adidas UEFA EURO Hongarije uittenue
adidas UEFA EURO Hongarije thuistenue
adidas UEFA EURO Schotland uittenue
adidas UEFA EURO Schotland thuistenue
adidas UEFA EURO Wales uittenue
adidas UEFA EURO Wales thuistenue