Skip to content
Newsfeed

adidas introduceert innovatieve sportbeha’s en leggings

21 januari 2023 20:17
adidas introduceert innovatieve sportbeha’s en leggings

Om je nieuwe sportieve voornemens in het nieuwe jaar optimaal na te leven, heb je natuurlijk ook de juiste sportkleding nodig. Gelukkig heeft adidas onlangs nieuwe, innovatieve sportbeha’s en leggings geïntroduceerd die perfect zijn voor de volgende work-out! Bekijk hier de collectie.

Het Three Stripes Brand breidt zijn portfolio uit en biedt nu bh’s en leggings met hoge prestaties.

Wetenschap achter de nieuwe ontwerpen

De stukken zijn gemaakt in samenwerking met professor Jason White, expert in sportwetenschappen en fysiologisch adviseur van topsporters. Professor Joanna Wakefield-Scurr, hoofd van de Breast Health Research Group van de Universiteit van Portsmouth, werd ook aan boord gehaald.

Waarom geschikte sportkleding belangrijk is

De ontwerpen zijn gericht op iets heel specifieks: geen afleiding tijdens je work-out. Wat bedoelt adidas hiermee? 58% van de vrouwen zegt tijdens de training vaak te moeten pauzeren om hun legging omhoog te trekken, terwijl bijna de helft (49%) vlekken op hun huid heeft gehad door te strak zittende kleding.

In combinatie met het feit dat tot 94% van de vrouwen geen gelijke borsten heeft, onderstreept dit het belang van een goede en ondersteunende pasvorm en passende sportkleding.

Dit zijn de innovatieve pieces

De bh- en leggingcollectie is verkrijgbaar in alle maten en is ontworpen om atleten hun volledige potentieel te laten bereiken. Daarom werkt adidas met four-way stretch en springback die volledig verstelbaar is. Ook komen de items met versterkte steunstructuren en airflow management.

De beha’s zijn ontworpen voor de desbetreffende sport – of het nu gaat om yoga, hardlopen of HIIT-training. Hieronder laten we je enkele van de items uit de collectie zien. Shop direct bij adidas via de button en maak je klaar voor een hele nieuwe sportervaring. Volg ons op Instagram voor meer sneaker en sportswear nieuws.