Skip to content
Newsfeed

adidas herintroduceert iconische voetbalshirts in nieuwe collectie

19 november 2023 17:49
adidas herintroduceert iconische voetbalshirts in nieuwe collectie

Steeds vaker zien we dat voetbalshirts hun weg vinden naar het alledaagse straatbeeld, terwijl ook vintage stukken populairder worden. Wanneer je deze werelden samenvoegt, ontstaat de nieuwste adidas Originals Football collectie. Het merk haalt adidas voetbalshirts uit diverse landen terug uit het verleden, en toont hiermee de perfecte balans tussen sport, vintage en lifestyle.

De nieuwe adidas Originals Football collectie bevat iconische voetbaltenues die gloriedagen van het voetbal doen herleven. Zo zien we hierboven Messi schitteren in het shirt dat Maradona droeg tijdens het WK van ’94. Daarnaast wordt nieuw leven geblazen in het tenue waarmee Duitsland in ’96 het EK in Wembley won, evenals het shirt van Mexico uit ’86, waarmee ze uiteindelijk na een penaltyreeks in de kwartfinale werden uitgeschakeld.

adidas Originals Football
adidas Originals Football
Foto’s van adidas

De stoffen die worden gebruikt zijn overduidelijk niet gericht op prestaties, maar op de draagbaarheid buiten het voetbalveld. Waarbij historische elementen van de landen, zoals oude logo’s, subtiel zijn teruggebracht op het ontwerp. Hiermee wordt ingespeeld op de huidige trend waarbij voetbalshirts steeds meer een onderdeel vormen van complete lifestyle-outfits.

Naast de adidas voetbalshirts zien we ook trainingspakken, t-shirts en jassen. Deze aanvullende stukken maken het mogelijk om jouw liefde voor voetbal op verschillende manieren te uiten. Hiermee kun je je trots uitdragen terwijl je er ook nog eens trendy uitziet en van gelaagde comfort geniet.

adidas Originals Football collectie

Deze collectie biedt de mogelijkheid om jouw liefde voor voetbal op diverse manieren te uiten. Wacht niet langer! Klik op de onderstaande knop en ontdek hoe je jouw voetballiefde kunt laten zien met de adidas Originals Football-collectie. Laat zien waar je hart ligt, met stijl en trots.