Skip to content
Upcoming

adidas herdenkt N.E.R.D.’s debuutalbum met de NMD Hu

16 juli 2021 18:00
adidas herdenkt N.E.R.D.’s debuutalbum met de NMD Hu

Pharell Williams en adidas zullen dit jaar een nieuwe NMD Hu lanceren. Deze aankomende versie is een eerbetoon aan de 20e verjaardag van ‘In Search of…’. Dit debuutalbum van de band N.E.R.D kwam uit op 12 maart 2001. Voor de mensen die N.E.R.D niet kennen: zij zijn een band die uit Pharrell, Chad Hugo en Shay Haley bestond. De naam van de band is een acroniem voor ‘No One Ever Really Dies’.

N.E.R.D: In Search Of… (Colored Vinyl voorkant) via Turntable Lab

N.E.R.D x adidas NMD HU ‘In Search Of… 20th Anniversary

Style Code: GW0246

Vorig jaar in oktober 2020 werd al bekend dat Pharrell Williams en N.E.R.D dit jaar in 2021 een nieuwe Adidas NMD Hu stijl zouden uitbrengen.

Deze getekende sneak peek werd toen massaal gedeeld:

N.E.R.D x adidas NMD HU sneak peek in 2020
N.E.R.D x adidas NMD HU sneak peek in 2020

Het allereerste ‘all black’ N.E.R.D x adidas NMD HU paar dropte voor het eerst in 2017. Wij zijn nu vier jaar verder en nog steeds enthousiast over deze zesde N.E.R.D x adidas NMD Hu sneaker. Scroll verder voor de eerste officiële beelden.

NERD x adidas NMD HU 'In Search Of… 20th Anniversary'

NERD x adidas NMD Hu 'Chalk White'

GW0246 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders

De bovenkant van de sneakers is volledig gemaakt van PrimeKnit materiaal. De veters en kooien die net boven de middenvoet zitten, zijn bedekt in een crèmekleurige tint. Het wit geborduurde N.E.R.D.-logo loopt over het midden van de rechterschoen, terwijl de Japanse letters de linkerschoen sieren.

N.E.R.D x adidas NMD HU 'In Search Of… 20th Anniversary'
N.E.R.D x adidas NMD HU 'In Search Of… 20th Anniversary'

Om de verjaardag van het ‘In Search of..’ album terug te laten komen op de kicks, is er een ‘20’ teken op de hiel te zien. Daarnaast komen er pastel tinten naar voren om de look op te fleuren. De rechter voering heeft een perzik tint en de linkerkant babyblauw. Ook de buitenzool hebben een beide een andere kleur. Bij de rechtervoet is deze babyblauw gekleurd en aan de linkerkant (waar de Chinese letters op staan) is die licht turquoise. In tegenstelling tot de vorige Pharrell NMD Hu releases heeft dit paar geen Trail zolen. De middenzool beschikt nog wel over adidas hun bekende BOOST demping. Dit zorgt voor comfort bij elke stap die je neemt.

N.E.R.D x adidas NMD HU 'In Search Of… 20th Anniversary'
N.E.R.D x adidas NMD HU 'In Search Of… 20th Anniversary'
Afbeeldingen via adidas

NERD x adidas NMD HU release

Deze NERD x adidas NMD HU komt naar verwachting deze zomer 2021 uit. Wij verwachten de kicks rond de 20ste verjaardag van het album op 6 augustus 2021. De zachte kleuren passen ook goed bij de zomerse dagen. Mocht je de kicks daarom willen bemachtigen, raad ik je aan om onze website in de gaten te blijven houden. Ons team houd jullie updated via onze nieuwspagina!

De achterkant van de 'In Search of...' CD, waarop de bandleden zijn te zien
De achterkant van de ‘In Search of…’ CD, waarop de bandleden te zien zijn.
Top genres van de band: (alternatieve) pop, rock, rap, funk en RnB.

Scroll door onze releasekalender als je nog meer opkomende adidas sneakers wil bekijken. Ben jij daarnaast actief op Twitter? Wij ook! Volg onze Twitter pagina voor extra sneaker nieuws en updates over de aankomende adidas drops. Tot slot kun je ook nog onze app downloaden. Hiermee mis jij nooit meer een nieuwe release en ben jij altijd up-to-date wat betreft de nieuwste sneakers.