Skip to content
Upcoming

adidas geeft de Nizza sneaker een geweldige upgrade

19 april 2020 20:30
adidas geeft de Nizza sneaker een geweldige upgrade

adidas geeft de Nizza sneaker een geweldige nieuwe look. De sneaker zal aan de veters een afneembare opbergzak hebben. Hoe leuk is dat? Je zal nog heel even geduld moeten hebben, maar op aanstaande maandag, 20 april kan je de sneakers bemachtigen via adidas en geselecteerde retailers.

adidas Nizza High RF ‘Stash Pouche’ | FX2418

Het wit lederen bovenwerk heeft een print die over de hele sneaker te zien is. Over de sneaker zit een glanzende laag. Hoewel de sneaker een vrij cleane look heeft, heeft de binnenzool dat totaal niet. Deze is rood van kleur. Op de tong, toebox en de hiellusjes is lichtbruin leer te zien. Natuurlijk kunnen we het ook niet onopgemerkt voorbij laten gaat dat op de witte veters een afneembaar opbergzakje zit. Hierzin zitten oranje veters die je aan de sneaker kan bevestigen.

adidas Nizza Low ‘Stash Pouche’ | FX2444

Het lage Nizza model van adidas heeft dit keer een bijzondere look gekregen. Natuurlijk het opbergzakje die aan de veters bevestigd zit, hierin zitten paarse veters die je in je sneakers kan doen. Deze paarse kleur is ook terug te zien aan de binnenkant van de sneaker. De sneaker bestaat uit een donker groen harig suède. Op de toebox is een wit rubberen neus te zien.

Images by: adidas

Ondanks dat de sneaker totaal niet op elkaar lijken hebben ze toch wat gemeen. Natuurlijk de opbergzakjes met een extra paar veters, de rubberen midsole en de toebox waarop een witte rubberen rand te zien is.

De adidas Nizza Low ‘Stash Pouche’ zal op aanstaande maandag 20 april verschijnen om 00:00. Je kunt deze sneakers voor €100,- bemachtigen via adidas. De adidas Nizza High RF ‘Stash Pouche’ zal ook op aanstaande maandag 20 april verschijnen, dit paar zal echter €120,- kosten. Je kunt deze bemachtigen via BSTN.