Skip to content
Brand

adidas geeft 25% korting op groot assortiment sneakers

15 augustus 2022 11:03
adidas geeft 25% korting op groot assortiment sneakers

adidas is weer terug met een super deal. Met de kortingscode ‘SNEAKERS25‘ krijg je nu 25% op een groot assortiment aan sneakers. Hieronder vallen onder meer de populaire Forum Lows, Superstars en Stan Smiths. Deze code werk ook bij schoenen die al in de uitverkoop zijn, alleen gaat hier dan 15% vanaf. Vergeet de kortingscode niet toe te voegen bij het afrekenen!

Wij hebben alvast onze favoriete sneakers voor je op een rijtje gezet. Scroll je liever zelf door het assortiment? Klik dan op de knop hieronder.

adidas Superstar 82

adidas Superstar 82
adidas Superstar 82

We trappen het lijstje af met een klassieker. Deze colorway van de Superstar kwam oorspronkelijk uit in 1982. adidas heeft deze sneaker uit de archieven gehaald en weer terug in het leven geroepen. Het paar heeft een een frisse off-white leren basis met grijze details op de drie strepen de heel tab.

adidas ZX 2K 4D

ZX 2K 4D
ZX 2K 4D

De adidas ZX 2K 4D is een futuristische schoen. Het bovenwerk is bekleed in dubbellaags mesh met TPU panelen ter versteviging. Het bijzondere aan dit paar is de groen midsole, die is ge-3D print. Hieronder zit nog een zwarte outsole.

adidas Forum Low

adidas Forum Low
adidas Forum Low

De Forum Low is momenteel een van adidas’ meest populaire modellen. De retro basketbal schoen heeft een zomerse wit leren basis. Verder zijn er nog blauwe accenten te vinden op het middenpaneel, de voering en het tong label. Na weer een frisse witte middelzool wordt de sneaker afgerond met een matchende blauwe outsole.

adidas Ozweego Celox

adidas Ozweego Celox
adidas Ozweego Celox

De Ozweego Celox ziet er niet alleen uit als een strakke schoen uit de toekomst, maar is ook nog eens enorm comfortabel. De sneaker heeft een stevig frame met luchtgaten van mesh. De zool bestaat uit drie lagen EVA-Foam wat zorgt voor ultieme demping.

adidas Stan Smith Stanniversary

Stanniversary
Stanniversary

Deze adidas Stan Smith is gereleased ter viering van de 50-jarige samenwerking tussen Stan Smith en adidas. De klassieke tennisschoen heeft een crème kleurige basis en krijg daardoor een echte vintage look. Op de hak zit nog luxe suède en op het tong label nog een rood vleugje.

adidas Spezial

adidas Spezial
adidas Spezial

Sinds de collab met Gucci zijn de suède low-top sneakers van adidas weer enorm in populariteit aan het stijgen. Dit paar heeft een basis van zwart suède. Dit wordt verder gedecoreerd met wit leer op de drie strepen en de heel tab. Verder op het middenpaneel en de hak nog gouden branding.

adidas Astir

Astir
Astir

De Astir is de perfecte schoen voor de bulky runner trend. Het paar heeft een luchtig bovenwerk van mesh, wat wordt versterkt door leren overlays die wit en zilver kleuren. Op de hak zit ook mesh, maar dan een grovere variant. De Astir wordt afgerond met een dikke EVA-Foam midsole en een zwarte outsole.

adidas LEGO® Sport Pro

LEGO® Sport Pro
LEGO® Sport Pro

Deze adidas x LEGO® Sport Pro is het perfecte cadeau voor de LEGO liefhebbende kids. De schoen heeft een sok-achtig primeknit bovenwerk dat blauw en wit kleurt. Ook de midsole is half wit, half blauw, waarbij het blauwe gedeelte voorzien is van een LEGO patroon. Het schoentje wordt afgemaakt met een LEGO patroon op de outsole.

Deze LEGO schoen is ook te verkrijgen in andere kleuren, zoals rood en geel.

adidas Ozweego

ozweego
ozweego

De adidas Ozweego heeft een retro stijl. Het bovenwerk van dit paar is volledig bekleed in gebroken wit suède. Ook de midsole is in deze kleur. Het EVA-middenzool met Adiprene en Adiprene+-demping zorgt dat je heel de dag comfortabel kan doorkomen.

adidas ZX 8000 Parley

 ZX 8000 Parley
ZX 8000 Parley

We sluiten onze top picks af met de adidas ZX 8000 Parley. Deze retro runner is gemaakt in samenwerking met Parley Oceans. Deze duurzame schoen bestaat dan ook voor 50% uit geüpcycled plastic afval. Op het bovenwerk worden wit tinten gecombineerd met zwarte details op het tong label, de dubrae en het middenpaneel

Vergeet de code SNEAKERS25 in te voeren tijdens het afrekenen. Via de knop hieronder kun je zelf door de, bijna 1000, geselecteerde sneakers scrollen.

Volg ook Sneakerjagers en Sneakerjagers WMNS op Instagram voor het laatste nieuws over sneakers, kledingcollecties en informatie over aankomende drops.