Skip to content
Upcoming

Scoor nu deze scherp afgeprijsde adidas Gazelle’s!

1 mei 2020 14:00
Scoor nu deze scherp afgeprijsde adidas Gazelle’s!

De adidas Gazelle is wellicht een van de meest iconische sneakers van adidas. Het slanke model is al sinds zijn introductie hét boeg beeld voor het Duitse sportmerk en is sinds al die jaren eigenlijk niet veranderd. In de jaren 60 werd de eerste variant van de adidas Gazelle gedropt. Het model diende toen als een multi-purpose model. Het was bedoeld om in te kunnen sporten en om als casual te dragen. In dat opzicht was de Gazelle ook een van de eerste échte ‘lifestyle’ sneakers. Aangezien het lekker weer is én dat de Happy Sneaker Days nog actief is hebben we daarom drie lekkere zomerse colorways van de adidas Gazelle uitgekozen.

De drie colorways die we gekozen hebben zijn voornamelijk gemaakt van een duo-tone kleurenpatroon. Twee rustige kleuren die elkaar complimenteren. In dit geval zien we voornamelijk pastelkleuren, in groen, blauw en roze. Samen met gebroken wit zorgt adidas ervoor dat deze colorways perfect zijn voor de lente en zomer!

De Happy Sneaker Days zijn tien dagen lang actief. Van 27 april tot en met 6 mei scoor je via Sneakerjagers de beste STEAL & DEALS. We werken de lijst dagelijks bij dus neem snel een kijkje in het complete overzicht en wie weet scoor jij dat paartje wat je nog wilde voor een nóg goedkopere prijs! 

adidas Gazelle

adidas Gazelle ‘Green’
Prijs: van €100,- voor €70,-
Shop ze hier

adidas Gazelle

adidas Gazelle ‘Beige’
Prijs: van €100,- voor €70,-
Shop ze hier

adidas Gazelle

adidas Gazelle ‘Pink’
Prijs: van €100,- voor €70,-
Shop ze hier