Skip to content
Upcoming

adidas gaat voor milieuvriendelijk met de nieuwe NMD CS1 Parley Primeknit

21 maart 2018 16:45
adidas gaat voor milieuvriendelijk met de nieuwe NMD CS1 Parley Primeknit

Parley For the Oceans en adidas Originals zijn in samenwerking gegaan. Het resultaat hiervan is de NMD CS1 Parley Primeknit. Deze is bedekt met Primeknit in Blue Spirit en Core Black. Omdat de lente eraan komt, gebruikt adidas zwart met lichtblauw. De kicks zijn afgewerkt met zijn kenmerkende bovenwerk van het sok-achtige model en witte buitenzolen.

Parley for the Oceans

Parley for the Oceans pakt grote bedreigingen aan voor onze oceanen, het belangrijkste ecosysteem van onze planeet. Zij geloven dat de kracht van verandering in de handen van de consument ligt – als hij een keuze heeft – en de macht om deze nieuwe consumentengedachte vorm te geven in handen ligt van de creatieve industrie.

adidas is toegewijd aan het creëren van producten, op manieren die hun impact op het milieu minimaliseren. De sneaker heeft een colorway die de oceanen weergalmt met zijn blauwe overlay en zwarte basis. Dit doen ze omdat dit product is gemaakt met garen, in samenwerking met Parley for the Oceans. Een deel van het garen is voorzien van Parley Ocean Plastic ™. Dat is gemaakt van gerecycled afval, onderschept van stranden en kustgemeenschappen voordat het de oceaan bereikt.

Of de sneaker ook verkrijgbaar zal zijn in Nederland is nog niet duidelijk. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten. Klik hier voor ons huidige NMD assortiment.


adidas Parley For The Oceans x adidas NMD CS1 ”

Verwachte releasedatum: 30 maart
Verwachte prijs: €180
Colorway: Core Black / Blue Spirit
Stylecode: AC8597