Skip to content
Newsfeed

De nieuwe adidas Forum Low colorways bij adidas

26 mei 2023 18:00
De nieuwe adidas Forum Low colorways bij adidas

Het jaar 2023 lijkt het jaar van de adidas Forum te zijn. De sneaker is terug van weggeweest en beter dan ooit! Recent heeft adidas nieuwe kleurstellingen van het model toegevoegd aan de collectie. Lees hier alles over de comeback van het adidas silhoeut.

Korte geschiedenis van de adidas Forum

Ontworpen door Jacques Chassaing, de adidas Forum Low kwam voor het eerst op de markt in 1985 als een basketbalsilhouet voor op het veld tijdens de Olympische Spelen in Los Angeles. De sneaker heeft elementen en details van het merk, maar het waren de innovaties die werden geïntroduceerd die het verschil maakte. Zelfs Michael Jordan werd gezien in de adidas Forum tijdens de Olympische kwalificatiewedstrijden.

Nadat de sneaker indruk maakte op het veld, maakte het ook buiten het veld naam voor zichzelf. De sneaker werd een favoriet onder fans. Kort na de release van de adidas Forum High, kwam het Duitse sportmerk met de Low variant.

Anno 2023 is de adidas Forum helemaal terug. De sneaker heeft al veel verschillende colorways en samenwerkingen mogen ontvangen. Hieronder hebben we een paar van onze favorieten neergezet.

Forum Low ‘Dark Green’ / ‘Core White’ / ‘Magic Beige’

adidas Forum 84 Hi ‘Collegiate Green’

Forum Low ‘Sand Strata’

Voor meer colorways kun je altijd terecht op de adidas website. Als je meer artikelen zoals deze wilt lezen, zorg er dan voor dat je onze Sneakerjagers niewspagina bekijkt.