Skip to content
Upcoming

adidas en Swarovski slaan de handen in één

19 september 2020 16:00
adidas en Swarovski slaan de handen in één

Niemand minder dan adidas en Swarovski slaan de handen in een. Eerder dit jaar schreven wij al over een te gekke Superstar die zal verschijnen, maar hier zal ook de Stan Smith van adidas aan toegevoegd worden. Zij komen samen met te gekke details op de twee meest iconische modellen van adidas. Je zal nog heel even geduld moeten hebben maar ze zullen nog in september gereleased worden!

Swarovski gaat al mee sinds 1895, in al deze tijd maken zij de mooiste sieraden met de meest prachtige stenen en kristallen. Nu slaan zij een totaal andere weg in want zij gaan een samenwerking aan met adidas en brengen twee prachtige sneakers uit samen. De details zullen natuurlijk bedekt zijn met glitters.

Swarovski X adidas Superstar ‘White & Black’

Aan de sneaker is vrij weinig verandert, behalve de opvallende Swarovski details. De branding op de hiel, en de drie welbekende strepen op de adidas Superstar zijn zwart en bedekt met Swarovski steentjes. Bij de branding op de tong is dit ook te zien.

Swarovski X adidas Stan Smith ‘White & Green’

Ook aan dit model is er eigenlijk niks verandert, wel is dit een prachtige colorway door de glimmende details. De hak en de tong van de sneaker zijn groen gekleurd met daarop Swarovski details.

Je zal nog heel even geduld moeten hebben, maar op 24 september vanaf 00:01 kan je beide sneakers bemachtigen. Je kan de volledige storelist met de onderstaande linkjes bekijken. Ook vind je daar de prijskaartjes die aan beide sneakers hangen. Je kan de paartjes hieronder bewonderen.


Swarovski X adidas Superstar 'White & Black'

FX7480 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
swarovski superstar
adidas superstar swarovski
superstar adidas

Swarovski X adidas Stan Smith 'White & Green'

FX7482 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
adidas swarovski
stan smith swarovski
Images by: adidas