Skip to content
Brand

adidas en Stella McCartney ontwerpen het nieuwe uittenue van Arsenal

8 oktober 2023 10:38
adidas en Stella McCartney ontwerpen het nieuwe uittenue van Arsenal

adidas Football, Stella McCartney en Arsenal komen met een nieuw uittenue. De gehele collectie is gemaakt om het vrouwenelftal van Arsenal zowel op het veld en buiten het veld te ondersteunen. Het limited edition tenue bevat een genderneutraal wedstrijdshirt en comfortabele kleding voor tijdens en na de wedstrijd.

adidas onthulde het volledige uittenue via hun website. Het bestaat uit geometrische prints met terugkomende kleuren van haloroze en zacht pastelblauw. Er wordt vermeld dat het tenue gemaakt is van een AEROREADY-technologie dat ervoor zorgt dat het zweten wordt tegengehouden en de spelers droog blijven.

Het gehele uittenue bevat een T-shirt, een trui en korte broeken. Maar ook stijlvolle kleding om in te kunnen reizen is niet geheel onbelangrijk. Zo bevat de collectie jassen met een lange rits die na de trainingen veel warmte kunnen bieden, en tegelijkertijd handig zijn voor als het slecht weer is. Als laatste bevat het pak een lange trainingsbroek en een oversized T-shirt, om het nog extra comfortabel te maken.

Op de website van adidas en op hun Instagram is er al een hoop voorbij gekomen over het nieuwe tenue van Arsenal. Op Instagram ontvangen de tenue’s veel reacties en tonen ook de mannen veel enthousiasme voor het prachtige ontwerp.

Stella McCartney bij adidas

De kenmerkende stijl van de bekende modeontwerpster Stella McCartney is niet te missen. Stella heeft haar eigen lijn bij adidas en dat bestaat vooral uit technologie waarbij het doel is dat lichaam, geest en planeet zich inzet voor duurzamere materialen. De producten in samenwerking met adidas en Stella McCartney bestaan uit, sneakers, sportsetjes en jassen. Al sinds 2005 werken de twee bedrijven samen, en leveren nu in 2023 ook een bijdrage aan het nieuwe uittenue van Arsenal.

De adidas by Stella McCartney Arsenal-collectie is te vinden op de website van adidas, op de website van StellaMcCartney en natuurlijk bij Arsenal Direct en Arsenal-winkels.