Skip to content
Brand

adidas en Pharrell Williams lanceren ‘Humanrace’ collectie

16 april 2022 21:00
adidas en Pharrell Williams lanceren ‘Humanrace’ collectie

adidas Originals en Pharrell Williams hebben opnieuw hun krachten gebundeld om hun nieuwe unisex Humanrace Premium Basics collectie te lanceren. De kleding komt in levendige kleuren en is gemaakt om elke dag te kunnen dragen. De collectie bevat verschillende streetwear items, die allemaal een losse pasvorm hebben. We geven je graag een introductie van de nieuwe lancering!

Pharrell Williams

Sinds 2014 werken adidas en Pharrell Williams al samen. De samenwerking heeft inmiddels veel verschillende sneakers op hun naam staan. Hierbij kun je denken aan de adidas NMD, Tennis HU en het Superstar ‘Supercolor’ pack. Maar wie is Pharrel Williams nou eigenlijk?

Pharrell Williams is in 1973 geboren in Amerika. Hij is een rapper en zanger, waarmee hij in de 00’s doorbrak in de muziekwereld. Hij maakte op dat moment deel uit van de hiphopgroep N.E.R.D. Die in 2017 voor het laatst een album hebben uitgebracht.

In 2006 kwam zijn eerste solo album uit, ‘In My Mind’. Dit album landde op de derde plaats in de Billboard 200. Sinds dit debuut is hij niet meer uit de muziekwereld weg te denken. Waarschijnlijk kent iedereen hem van de nummers ‘Happy’, ‘Blurred Lines’ en ‘Get Lucky’.

Naast dat Pharrell een artiest is, heeft hij ook een eigen kledinglijn genaamd ‘Billionairs Boys Club’. Het stopt niet bij zijn eigen kledinglijn, hij heeft namelijk samengewerkt met merken als BAPE en Louis Vuitton. Zijn eigen stijl heeft een grote impact gehad op streetwear. Dit is terug te zien aan de felle kleuren op eerder uitgebrachte sneakers en in de nieuwe collectie.

adidas Originals x Pharrell Williams Humanrace

Om een beeld te geven van de nieuwe lancering, hebben we onze favorieten op een rijtje gezet. Voor het gehele aanbod kun je zelf een kijkje nemen op de website! Als je op de button hieronder klikt zul je worden doorverwezen.

De collectie bestaat uit hoodies, sweatpants, basic shorts, effen tees en crewneck sweaters. De items zijn allemaal gemaakt van 100% organisch Frans badstof katoen. Op elk item staat de Humanrace-branding, die zorgt voor een subtiele maar opvallende toevoeging.

humanrace
humanrace

Het meest opvallende aan de collectie is dat elk item verkrijgbaar is in maten variërend van 3XS tot 2XL. Daarnaast maakt de collectie gebruik van het genderneutrale Unite Fit-systeem van adidas. Er zijn zeven kleuren beschikbaar om uit te kiezen: Bold Gold, Hazy Emerald, Golden Beige, Brown, Light Grey Heather, Black en Off-White .

Basics T-shirt

T-shirt
T-shirt

Basics Hoodie

Hoodie
Hoodie

Basics Sweatshirt

Sweatshirt
Sweatshirt

Basics Broek

Broek
Broek

Basics Shorts

Shorts
shorts

Dit waren onze favorieten uit de nieuwe collectie. Humanrace Premium Basics collectie is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar loose fit kleding. Humanrace Premium Basics collectie is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar loose fit kleding.

Voor meer informatie over aankomende releases kun je onze nieuwspagina in de gaten houden. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Instagram en Facebook!