Skip to content
Newsfeed

adidas en KSENIASCHNAIDER brengen hun eerste collectie uit

2 juli 2023 15:24
adidas en KSENIASCHNAIDER brengen hun eerste collectie uit

adidas is een nieuwe samenwerking aangegaan met het Oekraïense label KSENIASCHNAIDER. De twee hebben hun krachten gebundeld en dit heeft geleid tot zomerse apparel items, accessoires en natuurlijk een aantal sneakers.

Lees hier alles over de opkomende collectie die vanaf 1 juli 2023 beschikbaar zal zijn op de website van adidas.

adidas

In 2011 heeft het echtpaar Ksenia en Anton Schnaider hun ready-to-wear kledinglabel opgezet. Een van de belangrijkste elementen voor KSENIASCHNAIDER is duurzaamheid. adidas heeft milieuvriendelijkheid ook hoog in het vaandel staan, daarom zijn deze twee merken een ideale match.

In de collectie vind je drie iconische adidas silhouetten terug. De adi2000, Forum Mid en de Superstar hebben een kenmerkende make-over gekregen. Denim is een terugkerend thema binnen het Oekraïense label, dit is dan ook terug te zien op een aantal adidas sneakers waarin spijkerstof is verwerkt in het bovenwerk. Ook zie je de kleur groen terugkomen in een van de Superstar modellen, dit is een verwijzing naar het logo van KSENIASCHNAIDER.

De adidas x KSENIASCHNAIDER collectie zal vanaf 1 juli 2023 te vinden zijn op de website van adidas. Blijf op de hoogte van al het nieuws in de sneaker community door middel van onze news pagina.

adidas x KSENIASCHNAIDER Superstar wit blauw
adidas x KSENIASCHNAIDER Forum Mid wit en blauw
adidas x KSENIASCHNAIDER Superstar mint groen
adidas x KSENIASCHNAIDER adi2000 denim