Skip to content
Newsfeed

adidas en Humanrace™ komen met twee nieuwe Samba colorways

2 november 2023 10:00
adidas en Humanrace™ komen met twee nieuwe Samba colorways

De geliefde Humanrace x adidas Samba keert terug met gloednieuwe colorways. De samenwerking tussen adidas en de bekende artiest Pharrel Williams werd al eerder aan het begin van dit voorjaar bekent gemaakt. Toen werden de eerste Samba sneaker van deze geweldige collab uitgebracht. De nieuwe Humanrace x adidas Samba in de colorways ‘Green Blue’ en ‘Ivory Pink’ zullen 3 november 2023 verschijnen!

Sinds 2014 werken adidas en Pharrel Williams al samen, en hebben ze diverse sneakers uitgebracht. Zoals de adidas NMD en de adidas Superstar ‘Supercolor’ pack. De bekende artiest staat bekent om zijn te gekke streetwear look, en dit is ook terug te zien in de sneakers van adidas. Je ziet in zijn collecties veel felle en vrolijke kleuren. Ook dit is goed terug te zien in de twee nieuwe colorways van de Samba sneakers.

Het bovenwerk is gemaakt van ECCO-leer uit Nederland, en daarnaast bevatten de sneakers zigzagstiksels die samen de strepen vormen. Ook staan de Samba sneakers bekend om de monochromatische suède neus.

Voor de campagne hebben adidas en Humanrace de fotograaf Liam MacRae gevraagd om foto’s te maken van deze silhouetten, waarbij de collectie veelzijdigheid en het comfort uitstraalt. Hij laat de natuurlijk versmelting van het landschap zien, dat erg goed past bij de aardse kleuren van de nieuwe Samba colorways.

De twee nieuwe colorways van de Humanrace x adidas Samba sneakers zullen vanaf 3 november 2023 verkrijgbaar zijn bij adidas en diverse retailers. De officiële beelden van de nieuwe releases zijn hieronder te vinden. Hou ook zeker onze Sneakjagers releasekalender in de gaten voor de laatste updates.