Skip to content
Upcoming

adidas dropt twee colorways op Original FWY 98

24 april 2020 16:54
adidas dropt twee colorways op Original FWY 98

adidas heeft ons weer mogen verassen met twee nieuwe frisse colorways en dit keer op de adidas Original FWY 98. Het zit hem al in zijn naam, die trouwens veel verklapt over de sneaker en zijn geschiedenis. Zo is de sneaker dus geïnspireerd op een sneaker van adidas uit ’98. De sneaker is eigenlijk een ode aan de late jaren ’90. Toen ging het heel goed met het merk en dat moest gevierd worden. Wanneer ze uit zullen komen is nog geen informatie over bekend, maar die zal snel volgen. Lees snel verder voor alle informatie.

Het is een nieuw model maar is geïnspireerd door de adidas EQT. Nu is de adidas FWY uit, dat staat voor Feet you wear. Dit is een technologie die uitkwam in 1996 en draait om het concept ‘naturel sneaker motion’. Hij wordt tot de dag van vandaag nog steeds gebruikt. Er zijn veel colorways van de 98 gemaakt en adidas is al weer bezig met het volgende project.

adidas Original FWY 98

De sneakers zijn zeker niet saai, met veel lijnen die stijgen en duiken op het bovenwerk zorgen die voor een snel en hoog effect. Dit wordt verder ontwikkeld door de sportieve kleuren, op de zwarte colorway is er gebruik gemaakt van wat neon groene kleuren. De witte, heeft wat verschillende tinten maar beschikt toch over één colorway. Dit zorgt voor dat strakke uiterlijk waardoor die jouw outfit straks helemaal afmaakt. Natuurlijk kunnen we adidas zijn kenmerkende detail niet missen, die is terug te zien op de middenvoet. Een abstracte Three Stripes afbeelding die drie strakke langwerpige navy ovalen laten zien, die omringd zijn door wit EVA-schuim

Release info

Ze zullen dus in twee colorways uitkomen in 2020. Helaas is er nog geen verdere informatie bekend, maar die zal snel volgen. Wil jij daar als eerste bij zijn? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date. Ook over andere nieuwe sneakers en nieuwtjes.

Images by: adidas