Skip to content
Upcoming

adidas dropt nieuwe colorway op ZX Torsion

3 april 2020 20:52
adidas dropt nieuwe colorway op ZX Torsion

adidas blijft maar komen met nieuwe releases, en dat is niet heel gek. Ze willen namelijk dit seizoen een sterk statement maken. Aangezien adidas continu een brede collectie aan nieuwe variaties dropt willen ze nu toch terugkeren naar hun retro-geïnspireerde line up. Het Three stripes merk wil alle aandacht richten op een model dat betrokken is bij hun Originals-familie. De ZX Torsion, die nu in een “Legacy Purple” colorway komt. En nog even een pluspuntje, hij is nu verkrijgbaar bij adidas!

adidas ZX Torsion “Legacy Purple” | EF4347

Het Duitse merk wil zijn inspanningen meer in de Originals-familie stoppen, en dit keer is de ZX Torsion aan de beurt. De sneaker uit de jaren 80 is gebaseerd op de schoen die de hardloop wereld des tijds compleet veranderde. De gehele sneaker is in de “Legacy Purple” colorway gedipt. Met natuurlijk de bekende Boost-schuimdemping die niet te missen is bij het Three Stripes merk. Toch is die goed verwerkt en zie je hem nauwelijks naar buiten steken. Je krijgt er ook nog een paar extra veters bij, zo kan je de sneaker helemaal aanpassen naar jouw smaak.

Release info

Het super toffe adidas ZX Torsion “Legacy Purple” model is eentje die betrokken is bij de originals familie. Een echte sneaker waar veel liefde in zit van het three stripes merk. Nu verkrijgbaar bij adidas vanaf 130,- in zowel dames als heren maten. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Check dan onze releasekalender. Zo ben je altijd up to date.


adidas ZX Torsion

EF4347 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas