Skip to content
Upcoming

adidas dropt een nieuwe colorway op het 4D paartje

22 maart 2020 12:39
adidas dropt een nieuwe colorway op het 4D paartje

adidas blijft ons maar verassen, niet heel lang geleden dropte het merk een 4D sneaker genaamd de 4D Run 1.0. Nu zijn ze er weer, maar dit keer in een andere colorway. Namelijk all black! Deze 4D Run 1.0 onderscheidt alleen de zeldzame Consortium en de Y-3 iteritatie releases. Er is nog geen datum vastgesteld voor dit stoere paar, maar men verwacht hem in 2020.

De lichtste sneaker gemaakt tot nu toe, dat is de 4D run. Het verbaast ons niks, dat adidas dit heeft ontworpen. Het merk loopt namelijk goed voor en zorgen ervoor dat de sneakers die zij maken, perfect zijn voor atleten en natuurlijk voor het dagelijks leven.

“Triple Black”

Het laatste model werd gezien in veel levendige en pastelrozige kleurtjes. Nu hebben ze wat aanpassingen gedaan en ervoor gekozen om het helemaal zwart in te vullen. Het schema speelt goed met het bovenwerk De primaire draden zijn getint in hele donkere kleuren, wat accenten zijn in een complementaire grijze kleur gedaan. Die vind je ook op de zooleenheid. Die zijn ook in het donker, om overeen te komen met wat nu al genoemd is. Ze behouden hun interesse door de textuur en de subtiele uiteenlopende schaduw van het loopvlak. De branding hebben ze dit keer minimaal proberen te houden, dit omdat de logo-lock-ups bijna gecamoufleerd zijn langs de tong, terwijl de zijstrepen met een klein stuk naar buiten werven. De sneaker wordt afgewerkt met harde schaalsteunen bij de hielkap. Dit zorgt ervoor dat er een beetje dikte komt en je voorkomt dat het een slanke sneaker blijft.

Release info

Een datum is dus nog niet bekend, maar houd onze pagina en releasekalender in de gaten voor alle informatie die je nodig hebt. Ook voor andere sneaker releases en nieuwtjes kan je bij ons terecht. Hieronder vind je wat foto’s van de nieuwste adidas 4D Run 1.0 “Triple Black”.

Images by adidas