Skip to content
Upcoming

adidas Consortium X Solebox ‘Italian Leather Pack’

1 mei 2018 11:13
adidas Consortium X Solebox ‘Italian Leather Pack’

Solebox heeft de afgelopen jaren hele toffe collabs op zijn naam bijgeschreven. Nu heeft de retailer een nieuwe collab met adidas aangekondigd. Voor de collab is er samengewerkt met adidas Consortium. Samen met deze afdeling is nu de adidas Consortium X Solebox ‘Italian Leather Pack’ gepresenteerd.

Bij deze collab ligt de nadruk op kwaliteit, dit is terug te zien in de materialen. Zoals Solebox het zelf verwoord: more quality, less hype. De sneakers zijn dan ook gemaakt van Italiaans leer en geven het vakmanschap goed weer.

Het vakmanschap van Italiaanse vaklieden is het gene dat duidelijk naar voren moest komen bij de sneakers. Deze vakmanschap in combinatie met het Italiaanse leer zorgt voor een luxe uitstraling. Het leer is een referentie naar de architectuur vanuit Milaan. De colorways die op beide sneakers zitten moeten de kleuren van Milaan vertegenwoordigen. Op de insole staat het patroon dat onafscheidelijk verbonden is met het Piazza del Duomo, een plein in het midden van Florence.

De Quesence heeft een lichtbruine met grijze colorway met een aantal lichtroze accenten. Het hielstuk dat normaal van kunststof is is nu van donkerbruin leer gemaakt. De Pureboost DPR heeft een ‘two-tone’ upper, waar de voorkant van een gebreide stof is en het hiel stuk premium leer. De sneaker heeft een boost-zool en natuurlijk 3 contrasterende adidas strepen op de zijkant.

De release van dit nieuwe pack staat gepland op zaterdag 5 mei bij Solebox.


adidas Consortium X Solebox ‘Italian Leather Pack’ – Quesence

Releasedatum: 5 mei
Prijs: €180,-
Colorway: Grey
Stylecode: DB1785
Storelist: Klik hier >>


adidas Consortium X Solebox ‘Italian Leather Pack’ – Pureboost DPR

Releasedatum: 5 mei
Prijs: €220,-
Colorway: Grey
Stylecode: B27992
Storelist: Klik hier >>


Images: Solebox