Skip to content
Upcoming

adidas Consortium upgrade de Falcon & SS2G

2 augustus 2018 17:37
adidas Consortium upgrade de Falcon & SS2G

adidas Consortium’s afdeling verlegt de grenzen van sneakers. Nu releasen binnenkort adidas Consortium falcon en SS2G!

Met Consortium kan adidas unieke concepten uitwerken. Deze concepten worden vaak gedaan met retailers en merken die al een lange tijd goede connecties hebben met het merk. Grote consortium partners zijn NEIGHBORHOOD, End.Clothing en Alife.
De SS2G heeft een flinke make over gekregen. In grote lijnen is de sneaker nog te herkennen, zo heeft hij de zelfde vorm en heeft hij nog een chunky-zool. De upper bestaat leer, suede en mesh. Op de witte mudguard staat en oranje adidas logo, De suede stukken dienen ook direct als veter gaten. Opvallend aan de veter is dat ze niet gestrikt hoeven te worden, ze kunnen strak getrokken worden en vast worden gezet met een ‘lacelock’.

De ‘dad-shoe’ trend blijft door zetten, zo kwam adidas met de succesvolle Falcon. De sneaker is dan ook onderhanden genomen. Hier is het model nog goed in te herkennen met de drie adidas strepen op de zijkant en de stevige zool. Het toffe en meest opvallende is dat de sneaker een ‘sock-upper’ heeft gekregen zoals adidas dat vaak gebruikt. Ook hier zijn de veters vast te zetten met een lacelock.

De nieuwe sneakers zullen op augustus al uitkomen bij verschillende retailers. Check hier onder snel de foto’s en alle release informatie.


adiddas Consortium Falcon Workshop

Releasedatum: 08.08.2018 – 00:00
Prijs: €140,-
Colorway: White/Black/Blue
Stylecode: BC0695
Bekijk hier de storelist>>


adiddas Consortium SS2G Workshop

Releasedatum: 08.08.2018 – 00:00
Prijs: €160,-
Colorway: Black/Blue/White
Stylecode: BC0698
Bekijk hier de storelist>>

Images: Solebox