Skip to content
Newsfeed

adidas Blue Version collectie komt met nieuwe Stan Smith

15 januari 2023 15:04
adidas Blue Version collectie komt met nieuwe Stan Smith

De adidas Blue Version Spring/Summer collectie van 2023 is gedropt! Een collectie voor iedereen die klaar is om barrières te doorbreken en ideeën uit te dragen. Bestaande uit een aantal moderne kleding items, maar dat is nog niet alles! We zien ook twee nieuwe Stan Smith ontwerpen verschijnen. De collectie is op 13 januari 2023 bij adidas Confirmed gedropped.

Allereerst zien we een Stan Smith Millencon, het ontwerp daagt je uit om anders te zijn. Het oorspronkelijke court model heeft een futuristische look gekregen met vloeiende lijnen, unieke vormen en dimensies, terwijl een Trefoil hielbadge zorgt voor een opvallende look.

De Stan Smith Relasted heeft daarentegen een eenvoudige stijl gekregen. De sneaker combineert een eigentijds design met minimalisme. Als laatste wordt een bovenwerk van wit leer afgerond met een opvallende zool.

Op het gebied van kleding gaat adidas terug naar de jaren ’70 met een gemoderniseerde versie van een ‘Bluebird’ bodysuit, bijpassende broeken, korte t-shirts en een glitterende jas met short.

Bekijk de Blue Version Spring/Summer 2023 collectie van adidas hieronder! De items zijn verkrijgbaar bij adidas Confirmed. Benieuwd naar meer collecties van adidas? Neem dan een kijkje op de Sneakerjagers nieuwspagina!

adidas blue version
adidas blue version
adidas blue version
adidas blue version
adidas blue version