Skip to content
Upcoming

Action Bronson teased tweede colorway van de New Balance samenwerking

19 maart 2023 15:40
Action Bronson teased tweede colorway van de New Balance samenwerking

De eerste samenwerking van rapper en gourmet chef Action Bronson en New Balance is nog niet uit, maar we krijgen nu al een glimp van de volgende colorway! Wanneer de Action Bronsen x New Balance 990v6 ‘Lapis Lazuli’ zal droppen is nog onduidelijk, maar in dit artikel kan je al genieten van de eerste beelden van de ‘Lapis Lazuli’ colorway.

De officiële beelden van de eerste samenwerking tussen NB en Bronson zijn onlangs uitgekomen en nu tonen de twee namen de eerste beelden van de tweede colorway. Bekijk in dit artikel de officiële beelden van de eerste collab: Action Bronson komt met nieuwe New Balance 990V6 ‘Baklava’.

Ten opzichte van de eerste sneaker uit de collectie, kan de ‘Lapis Lazuli’ als subtiel ervaren worden met een rustig, blauw kleurenpalet. Maar begrijp ons niet verkeerd, deze Action Bronson 990v6 past desalniettemin perfect in het kleurrijke plaatje van de eerder getoonde colorway.

De sneaker is vernoemd naar lapis lazuli, dit is een edelstenen die teruggaat tot de tijd van de Egyptenaren. De steen is van diepblauwe kleur en maakt zijn vertoning in het bovenwerk en de zool van de 990v6. Het bovenwerk van het model bestaat uit mesh en komt met suède overlays. Naast het gebruik van de diepblauwe kleur, zie je kleine grijze details in de upper terugkomen met bruin gele veters die de sneaker een outdoor vibe geven. Ten slotte kleur de middenzool felgeel.

Voor nu is het nog onduidelijk wanneer we de Action Bronsen x New Balance 990v6 ‘Lapis Lazuli’ kunnen verwachten. Wel zal de colorway hoogstwaarschijnlijk in 2023 bij New Balance verschijnen. Action Bronson heeft ook een derde sneaker geteased en verschillende apparel pieces op zijn Instagram. Scrol naar beneden om alvast in de tussentijd te genieten van deze eerste beelden van deze New Balance samenwerking.

Blijf op de hoogte van sneaker releases via onze release kalender!

ACTION BRONSON X NEW BALANCE 990V6 ‘LAPIS LAZULI’ on feet look
ACTION BRONSON X NEW BALANCE 990V6 ‘LAPIS LAZULI’ on feet look
ACTION BRONSON X NEW BALANCE 990V6 ‘LAPIS LAZULI’ on feet look
ACTION BRONSON X NEW BALANCE 990V6 ‘LAPIS LAZULI’ foto van poserende Action Bronson