Skip to content
Newsfeed

Action Bronson onthult een New Balance Minimus Trail collab

1 juli 2024 14:35
Action Bronson onthult een New Balance Minimus Trail collab

Action Bronson en New Balance slaan de handen opnieuw ineen. Na het succes van de voorgaande New Balance 1906R en 990v6 samenwerkingen, komt het duo nu met het Minimus Trail silhouet. De sneaker heeft een outdoor look en komt in een kleurenpalet die ons doet denken aan een voorgaande Action Bronson release.

Het lijkt erop dat Action Bronson voorlopig nog niet klaar is bij New Balance. De rapper en chef kwam in 2023 voor het eerst samen met New Balance en bracht twee, kleurrijke colorways uit van het 990v6 silhouet. De ‘Lapis Lazuli’ en ‘Baklava’ waren een groot succes en leidden tot volgende releases.

De volgende release gebruikt een wel erg uniek silhouet; de Minimus Trail. De sneaker is ontworpen als trail running sneaker. Naastdat Action Bronson groot fan is van muziek en goed eten (check zijn serie “F… That’s Delicious”) is Bronson ook thuis in de sportwereld. De keuze voor de New Balance Minimus Trail komt dan ook niet totaal onverwachts.

De sneaker gebruikt de materialen mesh en suède. Het bovenwerk heeft een dynamische look en gebruikt dezelfde kleuren als de New Balance 990v6 ‘Lapis Lazuli’. Op de wreef is de naam van het model geplaatst. Het N-logo is op het middenpaneel gezet.

Er is nog niet veel bekend over de release. Bekijk hieronder de eerste beelden van de collab, gedeeld door Bronson hemzelf, en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.