Skip to content
Newsfeed

Aankomende Nike Dunk Low in de bekende Chicago colorway

9 januari 2023 17:43
Aankomende Nike Dunk Low in de bekende Chicago colorway

Een van de meest populaire sneakers van 2022 was zonder twijfel de Nike Dunk Low. En er is geen reden waarom de hype ook in 2023 zou afnemen. Net als vorig jaar is Nike van plan om veel nieuwe, maar ook OG colorways van het silhouet uit te brengen. Eén van deze colorways is de welbekende Chicago colorway maar dan met een twist: de ‘Chicago Split‘.

De Chicago colorway is een van de populairste colorways van Nike ooit. De laatste release van deze colorway was de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’. Het lijkt erop dat het nieuwste lid van de Chicago familie de Nike Dunk Low ‘Chicago Split’ wordt. De sneaker heeft de gebruikelijke witte basislaag met rode overlays en een vergeelde zool voor een vintage look. De Swoosh komt ook in de gebruikelijke zwarte kleur, maar op dit model is hij maar half zwart, want de andere helft is grijs. Ook de buitenzool komt in een driekleurig ontwerp met grijs, wit en zwart, om een speciale draai aan deze colorway te geven

Vind je dit ontwerp mooi? Laat het ons weten door de schoen te liken of juist te disliken in de Sneakerjagers App! In de app vind je ook onze release kalender en onze nieuwsfeed waar je altijd het laatste sneaker nieuws en alle aankomende releases kunt zien.