Skip to content
Newsfeed

A Ma Maniére x Nike Air Max 95 collab gespot in Parijs

22 januari 2024 11:01
A Ma Maniére x Nike Air Max 95 collab gespot in Parijs

In de afgelopen jaren heeft A Ma Maniére meerdere keren de handen ineengeslagen met Jordan Brand voor de Air Jordan 3 en Air Jordan 4. Nu in, 2024, komt de New York based boetiek samen met Nike Sportswear om een A Ma Maniére x Nike Air Max 95 collab te releasen. De onthulling van het ontwerp vond plaats tijdens de Paris Fashion Week 2024, waar de sneaker on-feet te zien was.

De Nike Air Max 95, komt in de kenmerkende stijl van A Ma Maniére, met een kleurenpalet van grijstinten. Zigzagstiksels en perforaties breken de strakke lijnen van de panels, wat niet alleen bijdraagt aan de stijl maar ook zorgt voor ademend vermogen. Het logo van A Ma Maniére is geplaatst op de tong en de zijkant van de voet.

Nog een detail zijn de reflecterende 3M-details op de tong en hiel-tab. Als laatste zien we een tweekleurige rubberen zool, wat het ontwerp compleet maakt.

Naar verwachting zal de A Ma Maniére x Nike Air Max 95 gaan droppen in de herfst/winter van 2024. Helaas is de exacte releasedatum nog niet bekend. Terwijl we in wachten op meer informatie, kun je hieronder de eerste beelden van de samenwerking bekijken! Blijf vooral de nieuwspagina van Sneakerjagers in de gaten houden voor de laatste updates.

A Ma Maniére x Nike Air Max 95
A Ma Maniére x Nike Air Max 95
A Ma Maniére x Nike Air Max 95