Skip to content
Newsfeed

A Ma Maniére werkt mogelijk aan een nieuwe Air Jordan 3 collab

7 februari 2024 16:31
A Ma Maniére werkt mogelijk aan een nieuwe Air Jordan 3 collab

Sinds hun debuut in 2021 is de samenwerking tussen A Ma Maniére en Jordan Brand uitgegroeid tot een van de meest gehypte collabs. Voor 2024 staan er opnieuw een aantal nieuwe releases gepland. Terwijl we al een eerste blik konden werpen op een ontwerp voor de Air Jordan 4, gaat het gerucht dat er ook een nieuwe colorway van de Air Jordan 3 op ons staat te wachten.

Hoewel we tot nu toe alleen een mock-up hebben gezien, wordt verwacht dat de Air Jordan 3 een kleurenpalet zal hebben van Summit White, Burgundy Crush, Deep Pewter en Muslin. Daarnaast wordt er ook verwacht dat de sneaker een verouderde, tijdloze look zal krijgen. Als laatste zal het ontwerp waarschijnlijk gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals een combinatie van leer en suède.

Naar verwachting zal de A Ma Maniére x Air Jordan 3 ‘Burgundy Crush’ uitkomen op 18 juli 2024. Terwijl we wachten op meer info, kun je hieronder alvast een mock-up van het ontwerp bekijken! Blijf op de hoogte van updates door regelmatig de nieuwspagina van Sneakerjagers te bekijken.

Naast de Air Jordan 3, zal de collab ook gaan komen met een nieuwe colorway voor de Air Jordan 4. Bekijk hier de eerste beelden van de A Ma Maniére x Air Jordan 4!