Skip to content
Upcoming

A.L.C. x Nike Cortez komt in een “Midnight Spruce” colorway!

4 april 2018 11:57
A.L.C. x Nike Cortez komt in een “Midnight Spruce” colorway!

Nike combineert high-fashion met sportkleding op de Cortez in de nieuwste samenwerking met het in Los Angeles gevestigde label A.L.C. Het resultaat is een nieuwe luxe uitvoering van het Cortez model in een donker groene colorway genaamd “Midnight Spruce”.

De sneakers waren oorspronkelijk bedoelt voor friends and family-only, en als ode aan de de moderne vrouw die constant “on-the-go” is. De sneaker is helemaal van groen suede leer en de buitenzool is een bruine gum zool. Ook de Swoosh en de veters zijn van de zelfde Midnight Spruce colorway. De opvallende details van het silhouet zijn de slangenprint als heel tab en een gouden lace tag. Om de look helemaal af te maken kan je deze luxe sneakers combineren met bijvoorbeeld een lichte spijker mom-jeans.

Vorig jaar was er al eerder een samenwerking tussen het label A.L.C. en Nike Cortez. De sneakers die geïnspireerd waren op de herfst 2017 collectie waren toen al snel uitverkocht. Zorg dus dat je er deze keer snel bij bent want ze komen op 10 april uit! Houd voor meer sneaker releases onze releasekalender en onze blogs in de gaten! Bekijk hieronder alvast de toffe Cortez sneakers!

Images: Nike