Skip to content
Newsfeed

A-COLD-WALL* teased Converse Chuck 70 Hi Collab

16 september 2022 08:59
A-COLD-WALL* teased Converse Chuck 70 Hi Collab

Samuel Ross is bekend in de streetwear scene met zijn label: A-COLD-WALL. Het merk heeft inmiddels al verschillende collabs gehad met Converse, Dr. Martens en nog meer. Nu lijkt het erop dat A-COLD-WALL opnieuw samenwerkt met Converse, om een nieuwe Converse Chuck 70 te ontwerpen.

Hiroshi Fujiwara, oprichter van Imprint Fragment Design, kreeg de kicks eerder dan wie dan ook en plaatste dit op Instagram. Ross heeft zijn eigen flair aan het klassieke silhouet gegeven. De A-COLD-WALL* branding komt in twee vormen: de eerste is een oversized blok dat te zien is aan de zijkant van het paartje, de tweede komt in de vorm van het acroniem van het merk naast een reeks nummers die onder de tussenzool zitten.

De tussenzolen zijn doorschijnend, dit sluit perfect aan op de teenvakken, die ook doorschijnend zijn. Er worden twee nieuwe kleurstellingen verwacht, de eerste bevat een mix van crème en grijs en de ander antraciet en crème.

Het is nog niet bekend wanneer de colorways precies zullen gaan releasen. Wel worden ze nog in de herfst van 2022 verwacht. Tot dan kun je onze nieuwpagina of onze releasekalender bekijken voor meer sneaker and streetwear news.

converse