Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Digital Pink’ dropt binnenkort

21 juni 2020 09:06
De Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Digital Pink’ dropt binnenkort

Wat kan het Jordan Brand ons toch verrassen! Het jaar begon al goed, er zouden heel veel nieuwe colorways droppen op het Air Jordan 1 model. Nu dropt binnenkort één van de allernieuwste colorways op de Mid versie, namelijk maandag 22 juniom 09:00 uur! Deze heerlijke colorway is een uitgave voor de dames en is zeker weten echt een plaatje. Met roze tinten en zachte onderlagen is die perfect voor de zomer. Lees snel verder voor alle informatie! Deze beloven hard te gaan.

Air Jordan 1 WMNS Mid Digital Pink | CW5379-600

Het Air Jordan 1 model, één van de bekendste modellen van de basketballer. De High en Low kwamen samen uit in 1985. De Mid waar de nieuwste colorway op te vinden is, kwam uit in het begin van de jaren 2000. De sneaker deed het ontzettend goed buiten en op het veld. Inmiddels heeft de sneaker talloze colorways mogen meemaken en heeft ook veel samenwerkingen gehad met grote namen.

Wat vooral uitspringt bij de nieuwste Air Jordan 1 Mid Digital Pink, zijn de roze tinten. De toebox bestaat uit suède roze kleuren. Dit heeft een meer felle diepere roze kleur gekregen. De veters en de overlays zijn daarentegen iets wat lichter. Dit zorgt voor een mooi effect zodat het paar een egaal uiterlijk heeft. De hiel van de sneaker heeft ook wat donkere kleuren gekregen die gebaseerd zijn op een roze kleur. De swoosh heeft een lichte neutrale kleur gekregen.

Release info

De sneaker dropt zoals gezegd op maandag 22 juni om 09:00 uur via o.a. Asphaltgold! Ze werden verwacht in 2020 en hadden nog geen releasedatum. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 109,99.- euro. Wees er snel bij. Want deze beloven hard te gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Air Jordan 1 WMNS Mid 'Digital Pink'

CW5379-600 · Prijs vanaf €438,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike