Skip to content
Upcoming

90’s Week – Dit is wat je kan verwachten

16 februari 2021 18:02
90’s Week – Dit is wat je kan verwachten

Het is 90’s Week bij Sneakerjagers! Deze week staat geheel in het teken van de jaren 90. Toffe content als blogs, speciale video reports, een 90’s DJ set door niemand minder dan DJ Turne, foto’s en een hele toffe giveaway. Je ziet het deze week allemaal voorbij komen tijdens de Sneakerjagers 90s week!

GIVEAWAY

De Air Jordan 6 wordt deze maand 30 jaar. En wie jarig is, trakteert! Een van de eerste colorways van de Jordan 6, ontving deze maand een retro release. We hebben het over de Air Jordan 6 Retro ‘Carmine’. Wij vieren ook meteen het 30 jarige bestaan van het silhouet. Volg de volgende 5 stappen om de Jordan 6 te WINNEN!

  1. Maak een Instagram Reel met je favoriete sneaker en song uit de jaren 90.
  2. Tag @sneakerjagers en #SJ90schallange in de caption van je Reel.
  3. Deel de Reel op je Instagram stories en tag Sneakerjagers.
  4. Zet je EU size in de caption van je Reel.
  5. Daag twee vrienden uit ook mee te doen!

Blogs

Je leest de hele week te gekke blogs over de 90’s. Welke sneaker releases waren er? Welke spelletjes speelde we ook al weer? Natuurlijk lees je ook blogs over de kleding trends van toen en historische film en muziek momenten. De 90’s zit vol met inspiratie, die we nu nog steeds gebruiken!

Houd onze blog pagina de komende week dus in de gaten, voor de 90’s themed blogs.

Sneakerjagers 90s week
Sneakerjagers 90s week

YouTube

Heel Sneakerjagers staat deze week in thema van de 90’s, dus ook ons YouTube kanaal doet mee! We gaan langs bij de grootste vintage opslag van Nederland. In dit hele speciale item komen zeldzame vintage sneakers en andere sportswear items voorbij. Daarnaast ook een interview met vintage expert OGheads uit Rotterdam.

De video check je binnenkort op het Sneakerjagers YouTube kanaal!

Instagram

Naast de Winactie, waar we het aan het begin van het blog over hadden, gebeurt er nog veel meer op de Sneakerjagers Instagram pagina. Zo hebben we een leuke quiz, delen we toffe inspiratie en praten we over de leukste herinneringen van de jaren 90.

Volg Sneakerjagers op Instagram om niks te missen!

Sneakerjagers 90s week