Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 krijgt een Black/White colorway.

24 januari 2019 10:00
De Nike Air Max 90 krijgt een Black/White colorway.

Naast de Off-White craze is het de laatste tijd wat rustig geweest rondom de Nike Air Max 90. Er zijn hier en daar beelden een aantal verschenen van een toffe all black variant van de 90s runner. Een ‘essential black’ colorway met hier en daar wat witte minimalistische details, de colorway die perfect aansluit bij dit koude/sombere weer. 

De geschiedenis van de Nike Air Max 90 is gigantisch. Met talloze designs, aanpassingen en iteraties is het model wellicht een van de meest invloedrijke sneakers in de sneakergeschiedenis. Na de gigantische hit in 2017 met Off-White heeft de sneaker hier en daar nog wat colorways gehad maar het is relatief rustig geweest rondom het klassieke Air Max model.

Met deze volgende all black colorway gaat de vibe weer even terug naar de oorsprong van het model: de 90’s. Een lekker knallende sneaker met wat subtiele details die gedragen kunnen worden tijdens alle omstandigheden die je je maar kunt bedenken.

Deze essential variant oogt heel clean maar als je inzoomt zien we hier en daar nog wat toffe materialen. Zo is de toebox gemaakt van een synthetisch waterafstotend materiaal. Boven de toebox zit een klein panneel wat uitgevoerd is in suede. Vrijwel het volledige bovenwerk is gemaakt van leer met hier en daar wat kunststof details, zoals bij de laces en de heel patch.

Hier en daar zien we ze al verschijnen bij Nike retailers maar een officiële release is nog niet bevestigd. We verwachten hem echter wel rond eind januari.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 90 Essential ‘Black/White’

Prijs: TBA
Kleur: Black/White
Stylecode: AJ1285-019
Releasedatum: januari 2019
Storelist: Klik hier


90
90
90
90
90