Skip to content
Upcoming

EARLY DROP: Nike Air Max 1 Premium ‘Leopard’ 🔥🔥

8 februari 2019 11:05
EARLY DROP: Nike Air Max 1 Premium ‘Leopard’ 🔥🔥

Na het succes van het onlangs gereleasede ‘Animal’ pack zal Nike ook een Air Max 1 uitbrengen met de ‘Leopard’ print. De nieuwe Nike WMNS Air Max 1 Premium ‘Leopard’ is dan ook weer een topper!

In 2018 zagen we de Nike Air Max 1 ‘Animal 2.0’ met een all-over dierenprint, de sneaker was snel uitverkocht en is nog steed razend populair. De nieuwe colorway beschikt dan ook weer over een populaire dierenprint (leopardprint) en ‘pony hair’ details.

De sneaker heeft een beige upper gekregen van leer. De ‘Leopard print’ vinden we terug op de mudguard en achterop de sneaker, deze delen zijn gemaakt van canvas. Zowel de Swoosh als het gedeelte voor op de voet is gemaakt van echte haartjes! De sneaker is afgemaakt met een aantal toffe oranje hits die perfect bij de colorway passen. De mix van details en materialen zorgen ervoor dat deze premium Air Max 1 er weer mag zijn.

De Nike WMNS Air Max 1 Premium ‘Leopard’ zal officieel op zaterdag 9 februari uit komen bij geselecteerde retailers maar is nu al verkrijgbaar! Benieuwd waar? Check dan de releasekalender voor de complete storelist.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox

Nike WMNS Air Max 1 'Leopard'

BV1977-200 · Prijs vanaf €238,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 Premium 'Leopard'
Nike Air Max 1 Premium 'Leopard'
Nike Air Max 1 Premium 'Leopard'
Images by 43einhalb