Skip to content
Upcoming

3M en Nike slaan de handen opnieuw in een en droppen een pack

30 oktober 2020 20:00
3M en Nike slaan de handen opnieuw in een en droppen een pack

3M en Nike slaan de handen opnieuw in een en droppen een pack. Dit zal al erg snel zijn, want op 5 november kan jij de vier verschillende sneakers bemachtigen. In het 3M Nike pack zullen twee verschillende sneakers zitten, een Air Max 90 en de Air Force 1 in drie verschillende colorways.

In 1902 werd het merk 3M opgericht als Minnesota Mining and Manufacturing Company. Door de jaren heen is 3M een wereldwijd bekend bedrijf geworden dat zich richt op verschillende technologieën. Het eerste product dat zij op de markt brachten was schuurpapier. Dit wilden zij doen door middel van het opgraven van Korund. In plaats daarvan vonden ze anorthosiet waar het 3M materiaal van gemaakt wordt. Vandaag de dag zijn ze onder andere bekend om de Post-Its en het Scotch plakband.

Nike Air Max 90 3M Pack ‘Black’

De Air Max 90 90 3M Pack ‘Black’ heeft een zwart bovenwerk dat wordt afgemaakt met gele en groene details. Deze zijn te zien op de Air Unit, de Air Max branding, de zijkant van de sneaker en op de veters. Natuurlijk kan het reflecterende materiaal niet missen op deze sneaker, dit is te zien rondom de heeltab en op de enkel van de sneaker.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project ‘White’

Het bovenwerk van de Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project ‘White’ bestaat uit wit leer. Dit wordt afgewerkt met een grijze swoosh waarin de 3M branding te zien is. Door het 3M materiaal op de swoosh is deze reflecterend. De sneaker wordt afgemaakt met rode details, dit is te zien op het stiksel van de swoosh. Maar ook op de Nike branding op de tong, heeltab en de insole.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project

De Nike Air Force 1 07 LV8 3M Project heeft een super strakke look. De wit lederen sneaker wordt ook dit keer afgemaakt met reflecterende details op de hak van de sneaker en op de Swoosh. Verder zien we op deze colorway zwarte details op de heeltab en de tong van de sneaker. Kortom, een sneaker met een super strakke upper, en een speelse draai door het reflecterende effect.

Nike Air Force 1 3M ‘Black’

De Nike Air Force 1 3M ‘Black’ beschikt over een zwart lederen bovenwerk dat compleet wordt gemaakt door een witte mid- en outsole. Op deze sneaker draait het maar om 1 ding eigenlijk, dat is de grijze swoosh met daarin de 3M branding. Overigens is deze swoosh reflecterend. Verder zien we rode details op de branding op de tong, heeltab en de stiksels op de swoosh.

Dit te gekke pack dat is ontstaan uit een samenwerking tussen 3M en Nike zal op 5 november droppen. Vanaf 09:00 zullen alle vier de sneakers verkrijgbaar zijn bij Nike, de prijzen liggen tussen de €100 en de €150. Hieronder kan je de sneakers checken en alle release informatie vinden. Blijf altijd op de hoogte door ons te volgen op social media of door de releasekalender in de gaten te houden.


Nike Air Max 90 3M Pack 'Black

CZ2975-002 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
3M Nike Pack Air Max 90
3M Nike Pack Air Max 90

Nike Air Force 1 '07 LV8 3M Project 'White'

CT2296-100 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
3M Nike Pack Air Force 1

Nike Air Force 1 '07 LV8 3M Project

CT2299-100 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
3M Nike Pack Air Force 1

Nike Air Force 1 3M 'Black'

CT2296-003 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
3M Nike Pack Air force 1 Black
Images by: Nike