Skip to content
Brand

30% korting tijdens de Snipes Late Night deals

23 september 2021 19:11
30% korting tijdens de Snipes Late Night deals

De Late Night deals bij Snipes gaan in. Vanaf 23 september 20:00 uur tot 24 september 2021 10:00 uur is er 30% korting op geselecteerde artikelen op de website van Snipes.

Over Snipes

Snipes is een winkel met een groot aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. De winkel is in 1988 opgericht in Duitsland. Na de opening van de eerste winkel in Essen, kregen meer steden en landen in Europa ook een eigen vestiging. Al snel groeide het merk uit tot een grote sneakerwinkel met een eigen kledinglijn. Sinds kort is Snipes ook actief in Amerika en groeit het bereik van het merk alleen maar verder.

Snipes collabs

Naast het verkopen van kledingitems en sneakers, neemt Snipes zelf ook een actieve rol in het ontwerpen van items. Snipes heeft al vaker samengewerkt met verschillende merken en kwam in 2021 nog in de spotlights met hun samenwerking met Space Jam.

De film ‘Space Jam: A New Legacy’ kwam 14 juli 2021 uit en zo werd Snipes een officiële partner van het film. Als publiciteitsstunt had Snipes blauwe basketballen van drie meter hoog verstopt in verschillende steden in Europa.

Ook bracht Snipes in 2021 hun eigen versie van de Nike Air Force 1 uit. De Air Force 1 ‘Source Code Pack’ bestond uit twee verschillende colorways en is nog steeds verkrijgbaar bij Snipes.

Nike Air Force 1 'Iridescent Swoosh'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 'Iridescent Swoosh'

DN4925-001 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Late Night deals

In de Snipes Late Night deals is er koritng op geselecteerde artikelen. Welke artikelen dit zijn, zullen we pas om 20:00 uur weten. Wel hebben we al een paar persoonlijke favorieten die we graag in de sale terug zien.

Karl Kani Retro Reversible Corduroy Puffer Jacket

Snipes Karl Kani jas reversible
De Karl Kani Reversible Jas

adidas Originals OZWEEGO Sneaker

Dit pareltje van Karl Kani is een geschikte jas voor de komende koudere dagen. De jas is reversible en kan dus op twee manieren gedragen worden. De ene kant heeft een kleurige print en is van corduroy gemaakt. Hier is het Karl Kani logo in het wit op de borst gedrukt.

Mocht je de jas liever andersom dragen, heeft de jas een bordeauxrode kleur. Bij deze versie loopt het Karl Kani logo op de mouw.

Deze opvallende sneaker is met zijn herfsttinten het perfecte model voor het komende seizoen. De Ozweego heeft een sportief silhouet en is een lichte schoen. De upper van deze sneaker is bordeauxrood en het model heeft een zwarte zool.

Dit in combinatie met de cognac leren details maakt het een erg bijzondere sneaker.

Snipes adidas Ozweego
adidas Originals Ozweego l GX3652

Small Logo Essential Crew

Snipes Essentials Logo trui
Snipes Logo trui lichtgroen

Deze Snipes Logo Essential Crew trui in het lichtgroen heeft in het klein het Snipes logo op de borst. De trui heeft een minimalistisch design waardoor hij bij iedere outfit past.

adidas Forum Low

Dit klassieke paartje is een must voor iedere schoenenkast. De adidas Forum werd in de jaren ’80 een bekende sneaker en heeft sindsdien vele colorways en varianten gehad. De klassieke zwart-witte colorway blijft toch wel een van de beste.

Snipes adidas Forum Low
adidas Forum Low l FY7757

Dit zijn onze persoonlijke favorieten maar er is nog veel meer te ontdekken bij Snipes. De Snipes Late Deals gaan op 23 september 20:00 uur dus wees er niet te laat bij. Wil je nu niks van dit soort deals en nieuwtjes missen? Download dan onze Sneakerjagers app en blijf op de hoogte! Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook en mis geen enkele sneaker.