Skip to content
Upcoming

2Chainz x Versace ”Chain Reaction”

25 april 2018 11:58
2Chainz x Versace ”Chain Reaction”

De 2Chainz x Versace “Chain Reaction” wordt op 26 april gereleased net op tijd voor de zomer! 2Chainz is een Amerikaanse rapper die samen heeft gewerkt met Versace. De ”chunky” sneaker trend is zeer populair en deze sneaker is een leuk alternatief voor de Balenciaga Triple S of de Louis Vuitton Archlight. De schoen heeft officieel zijn debuut gemaakt tijdens de Italian fashion house’s FW18 catwalk show in Milaan. De sneaker is ontworpen door voormalig  YEEZY medewerker Salehe Bembury, die laatst benoemd is tot Versace’s hoofd van sneaker design.

De sneakers beschikken over een oversized tussenzool, touw veters, een dierlijke print op het bovendeel en het Versace logo op de toebox. De sneakers verschillen allen van elkaar en dat maakt deze collectie zo leuk, er is voor ieder wat wils!

Met de nadruk op Chainz

De naam ‘The Chain Reaction’ wordt extra uitgelicht doordat de zolen lijken op een ketting. Volgens Versace is het een zool die elke Versace fan aanspreekt. En natuurlijk vanwege de samenwerking met 2 Chainz. De sneakers worden op 26 april gereleased. De sneakers zijn verkrijgbaar bij verschillende webshops zoals Versace.

Meer zien van luxury sneakers? Klik hier